Oare pot greși sute de milioane de utilizatori?

Oare pot greși sute de milioane de utilizatori?

Secretul succesului STUDEX® Universal – 40 de ani în frontul aplicării piercing-urilor

Compania Studex® de la începuturi a pus accent pe soluții globale, astfel a ajuns sistemul STUDEX® Universal un succes mondial, fiind cel mai utilizat sistem de aplicare a piercing-urilor de pretutindeni. Noi știm, că nu este suficient să ai doar un aparat de aplicat piercing de foarte bună calitate, dacă cerceii care pot fi utilizat cu acesta nu sunt la fel de bune. Totodată degeaba avem un aparat de aplicat piercing excelent, dacă oferta de cercei nu sunt suficient de bogate, ca toți cumpărătorii să găsească ce dorește. La fel de important este îngrijirea după aplicare, fiindcă utilizatorii trebuie să aibă o siguranță absolută. Din această cauză dezvoltăm continuu produsele noastre, fapt ce conferă posibilitatea ca sistemele de aplicat piercing Studex să aibă o renume mondială.

 Miliarde de piercing-uri aplicate cu aparatele STUDEX®

Ce funcționează bine, nu trebuie modificat! Tocmai pentru asta nu am schimbat sistemul pe bază de arc al aparatului de aplicat piercing STUDEX® Universal, doar am perfecționat aparatul. Am avut grijă, ca aparatul să fie ușor de utilizat de oricine, indiferent de mărimea palmei. Așezarea capsulei care conține bijuteria, durează doar câteva clipe, astfel tot procesul, începând de la marcarea locului până la  aplicarea piercing-ului să se desfășoare în câteva minute. Aparatul are o precizie de invidiat, este foarte ușor de așezat în dreptul marcajului, astfel toată lumea, inclusiv pacientul garantat va fi mulțumit. 

Proces steril, fără riscuri

Când prin orice intervenție produci o rană, trebuie să te asiguri că tot ce faci să se întâmple în condiții de maximă sterilitate. Igienizarea instrumentelor, purtarea mănușilor de protecție este elementară în aceste cazuri, dar nu este suficient. Cerceii ti piercing vin ambalate în capsule ermetice, sterilizate și nu trebuie desfăcute, se introduc direct în aparatul de aplicare a piercing-ului. Lobul urechii este dezinfectat înainte și după procedură, asigurând un proces complet, fără riscuri de infectare.  Astfel clientul pleacă din salon după intervenție cu o rană bine îngrijită, nu are altceva de făcut, decât să aplice post tratamentul recomandat. Gelul sau soluția de dezinfectare post tratament poate achiziționa direct din salon sau de pe webshop-ul nostru studex.ro.

Aplicare rapidă, vindecare fără stres

Aplicarea piercing-ului durează doar câteva minute, beneficiarul cerceilor trebuie doar să se îngrijească de rana produsă. Ca orice rană, trebuie periodic dezinfectat. Noi recomandăm ca locul intervenției să fie unsă cu gel sau loțiune Studex Advanced cel puțin de două ori pe zi. Fiecare dată cerceii trebuie fin răsucite de câteva ori, ca soluția să se pătrunde pe lângă cercei. Soluția de post tratament nu are numai rol de dezinfectare, în același timp hidratează și ajută la vindecare.

Cercel rezistent, aspectuos și hypoalergenic

Toți cerceii tip piercing de la Studex® sunt confecționați din metale medicinale, conferind niște calități extraordinare. Datorită durității metalului medicinal, aceste bijuterii nu se uzează, rămân la fel de aspectuoase în timp. Fiind un metal dezvoltat în scopuri medicinale, nu conține nichel, ca urmare nu produce reacții alergice nici măcar la cei care au piele foarte sensibilă. Pornind din aceste idei putem afirma, că cerceii Studex® pot fi aplicate fără riscuri la oricine, începând de la bebeluși până la vârstnici. Abundența de cercei disponibili face posibil ca oricine dorește o bijuterie Studex®, va găsi cu siguranță ceva potrivit stilului ei. Cercetătorii și designerii companiei urmăresc continuu trendul în piață și extind paleta cu noi bijuterii. În magazinul online veți găsi cercei clasice pentru cei mai în vârstă, cu figurine din desene animate, în formă de animale, flori, pentru cei mai mici. Dar în același timp paleta de produse conțin cercei cu design deosebit, în mai multe culori și dimensiuni, pentru cei care doresc ceva mai extravagant pentru evenimente deosebite.


Posturi mai vechi Posturi mai noi