Ce spune o pereche de cercei, despre purtător?

Ce spune o pereche de cercei, despre purtător?

Rolul profesionistului în perforare, în momentul alegerii cercelului potrivit

Cerceii au fost una dintre cele mai populare și acceptate bijuterii din întreaga lume de mii de ani. Sunt la fel de importante pentru aspectul nostru ca o haină sau o geantă. Perforarea urechii simbolizează lucruri destul de diferite în diferite culturi – în India, de exemplu, se crede că dacă oamenii pun bijuterii în lobul urechii drepte, căsătoria lor va avea noroc.

Și dacă vorbim despre cercei care sunt specific pentru perforare, este și mai important, deoarece clientul poartă aceleași bijuterii săptămâni sau chiar luni întregi. Așadar, clientul nostru ar trebui să ia în considerare cu atenție culoarea, stilul și dimensiunea cerceilor pe care îi alege– astfel încât rezultatul final să fie garantat iar el să fie satisfăcut pe termen lung. Este inutil să fii cel mai profesionist specialist în piercing-ul urechii din lume și să folosești cea mai bună metodă de piercing dacă bijuteriile care au fost plasate în lobul urechii nu sunt potrivite. Din fericire, Studex are o selecție vastă de cercei, iar dacă credeți că oaspetele dvs. este nesigur și vă cere sfatul, nu ezitați să sugerați piese care credeți că i se potrivesc în toate sensurile.

Oricât de mic, ne schimbă toată ținuta

Cerceii sunt într-adevăr atât de importanți in vestimentația și chiar viața noastră?

DA 😊

Dar ce ne spune cercelul nostru despre noi, ce transmite în lume? Ce simbolizează? Feminitatea noastră-și, desigur, gustul nostru. Sunt cei care înnebunesc după strălucire, care merg și în cele mai friguroase părți ale lumii cu cercei strălucitori – și acest lucru este senzațional pentru ei. La Studex, oferim cercei strălucitori în mai multe dimensiuni și culori care necesită mult mai puțină îngrijire decât multe alte bijuterii din cristal – deoarece sunt realizate special pentru utilizarea de zi cu zi.

O considerație de bază atunci când alegem este stilul în care va alege clientul, deoarece va trebui să se potrivească și să fie în armonie cu rochia și personalitatea lor. Pentru o doamnă cu un stil mai masculin și o rochie simplă, prin urmare, nu trebuie să recomandăm cercei strălucitori și extravaganți. Este, de asemenea, un aspect important ca noua piesă să se potrivească cu bijuteriile deja existente în urechi, dar nu există nicio problemă dacă bijuteriile din cele două urechi sunt de stiluri diferite – principalul lucru este ca alegerea să fie originală și armonioasă. Cum ar fi, de exemplu, introducerea unei sfere cristaline strălucitoare care simbolizează steaua, luna și soarele în aceeași ureche. Crede-mă, vei învăța idei fantastice de la clienții tăi și apoi îți vei ajuta clienții mai puțin asertivi.

Mai puțin, câteodată, înseamnă mai mult

Nu întâmplător majoritatea perechilor de cercei pentru perforare sau de înlocuire ale Studex sunt simple, așa-numitele piese de bază - tocmai pentru a putea fi purtate cu cât mai multe culori pentru toate ocaziile. Culoarea Perlei, Auriu, Argintiu, negru - pentru a menționa cele mai simple și universale culori, la Studex muncim din greu pentru a găsi bijuterii care să se potrivească personalității și gustului tuturor. De asemenea, încercăm să ținem pasul cu tendințele actuale, iubitorii de flori pot alege dintre mai multe culori și dimensiuni, precum și fetițele și părinții lor care aleg din colecția pentru copii. Datorită dimensiunilor mici, regenerarea este mai rapidă și mai lină decât dacă, să zicem, urechea proaspăt perforată ar trebui să se obișnuiască cu un cerc mare drept cercel.


Posturi mai vechi