Cursuri STUDEX online cu înregistrare ușoară

Cursuri STUDEX online cu înregistrare ușoară

Putem să ne înscriem la cursurile online Studex în câteva minute-și în câteva ore vă vom învăța tot ce trebuie să știți despre piercing-ul urechii. Indiferent dacă doriți să vă extindeți serviciile deja existente sau doriți doar să deveniți un specialist în piercing-ul urechii, aceasta este o oportunitate excelentă, vă vom arăta ce obțineți din pregătirea oferită în curs!

 

Material educațional bine dezvoltat și kit de pornire cu tot ce aveți nevoie

 

În timpul realizării cursurilor de piercing pentru urechi Studex, am luat în considerare o mulțime de lucruri importante. Unul dintre ele a fost că participanții la cursul de o zi învață cu adevărat toate lucrurile teoretice și practice care îi fac capabili să efectueze piercing – ul urechii cu încredere, calitate și bucurie. Ceea ce este nou este că acum puteți aplica pentru diferite cursuri online. Data cursului va fi planificată de comun acord în avans. Când vă înregistrați și plătiți prețul kitului de pornire, cumpărați de fapt kitul de educație și de pornire. Puteți alege dintr - o varietate de pachete, inclusiv aparatul nostru de perforare a urechii, bijuteriile și soluția post-tratament-diferența dintre pachete este că unul are mai mulți cercei, iar celălalt are mai puțini.

 

Considerăm importantă finalizarea cursului, deoarece dorim să ne asigurăm că profesioniștii vor fi în stare să efectueze perforările cu aparatele STUDEX într-un mod sigur și eficient. Vă vom oferi un certificat de finalizare a cursului și vă puteți începe noua carieră încă din ziua următoare.

 

Nu se termină cu perforarea…

 

Ce anume va fi discutat în cursul online de 3 ore? În partea teoretică, pe lângă cunoștințele materiale și informațiile tehnice, se pune un mare accent pe îngrijirea ulterioară, pe care toți cei care vor perfora urechi va trebui să pună accent, astfel încât aveți un rol important în asigurarea faptului că acele câteva lucruri sunt de fapt respectate de clienți în primele câteva săptămâni după perforare. Trebuie să petreacă doar câteva minute pe zi, deoarece îngrijirea ulterioară achiziționată de la dvs. este absolut universală: menține zona sterișă, ajută la regenerare și împiedică uscarea pielii afectate. De asemenea, vă ajutăm să vă găsiți mai ușor clienți, astfel încât vânzarea produselor face parte din curriculum.

 

Corect, sigur și frumos

 

O parte la fel de importantă este învățarea modului de utilizare a aparatelor de perforare. Kitul pentru începători include și o așa-numită ureche de antrenament, cu ajutorul căreia puteți afla din ce unghi și cum să utilizați corect dispozitivul de perforare a urechii. Dacă doriți, puteți invita un model la sfârșitul cursului pentru a vă testa cunoștințele nou dobândite pe o persoană reală. Durata cursului nostru este de trei ore.

 

Cursul se poate accesa la următoarele site-uri partenere:

https://www.studexeducation.com/ro

Posturi mai vechi Posturi mai noi