Cel mai bun aparat de perforare și cele mai frumoase bijuterii nu sunt îndeajuns - Post-tratamentul este foarte important

Cel mai bun aparat de perforare și cele mai frumoase bijuterii nu sunt îndeajuns  - Post-tratamentul este foarte important

Încă de la înființare, Studex a lucrat nu numai pentru a-și îmbunătăți echipamentele și bijuteriile, ci și pentru a se asigura că regenerarea după perforare este rapidă și completă. Așa s – au născut produsele noastre de îngrijire după perforare, care nu numai că protejează pielea afectată de infecție, ci și hidratează și îngrijesc pielea, ajutând-o să se regenereze-în plus, sunt absolut hipoalergenice. Atragem atenția potențialilor parteneri Studex asupra importanței îngrijirii post-piercing în cursurile noastre, deoarece după perforare trebuie recomandate clienților să cumpere și soluțiile post-tratament. Sunt foarte ușor de utilizat, totul durează doar câteva minute pe zi – în schimb, vor salva clienții de toate inconveniențele posibile.

Începem să folosim soluția după primele 24 de ore

După introducerea profesională și igienică a cerceilor și a bijuteriilor pentru nas, trebuie să îi rugăm pe clienți să citească lista de sarcini întocmită de Studex, deoarece este în interesul lor să regenereze zona perforată rapid și frumos. Practic, trebuie doar să fim atenți la câteva lucruri: unul dintre cele mai importante este că, pe lângă bijuteriile pe care le alegi, ar trebui să iei acasă și unul dintre produsele pentru post-tratament pe care le-am dezvoltat special pentru a proteja zonele proaspăt perforate. Sfaturile pe care le-am înșirat sunt ușor de urmat și toate ajută la o vindecare grabnică!

Soluția noastră universală – Studex® Advanced 2 in 1

Aceasta este post-tratamentul pe care îl recomandăm cel mai mult – deoarece Advanced 2 in 1 este un spray, poate ajunge cu adevărat în orice zonă în care trebuie să fie. Nu conține substanțe toxice, are un pH neutru pentru piele, calmează și îngrijește pielea-cea mai bună soluție chiar dacă oaspetele dorește mai multe bijuterii simultan. Clientul trebuie să se dea cu o soluție Studex de două ori pe zi, după care să rotească bijuteria în 180 de grade de 2-3 ori. (Studex® Advanced 2 in 1,  STUDEX Ear Care soluție pentru ureche, soluție STUDEX After Piercing, cremă STUDEX Ear Care).  

Merită să fim atenți și la următoarele lucruri

Dacă perforăm lobul urechii, cercelul nu trebuie îndepărtat timp de cel puțin 6 săptămâni sau înlocuit cu o altă bijuterie, iar pentru un cercel introdus în partea cartilaginoasă a urechii așteptarea este de 12 săptămâni. Este important ca clema să fie întotdeauna în locul de la capătul cercelului, astfel încât să nu fie nici prea strânsă, nici prea slăbită. Dacă este prea strâns, infecția se poate dezvolta, astfel încât zona nu va primi destul aer și nu se va vindeca mai repede. După duș, baie sau spălarea părului, trebuie să clătim bine zona perforată și apoi să o ungem cu produse de post-tratament STUDEX. Medisept produce produse speciale de post-tratament pentru bijuterii nazale special pentru această zonă - în bine-cunoscuta calitate Medisept.


Posturi mai vechi Posturi mai noi