Cursuri de formare pentru a deveni un adevărat partener Studex

Cursuri de formare pentru a deveni un adevărat partener Studex

Cu zeci de ani de experiență, am creat materialele cursurilor care pregătesc clienții noștri să fie profesioniști în cosmetică, tatuaje etc. atât din partea teoretică, cât și din cea practică, pentru a asigura că cerceii Studex și bijuteriile Medisept nose sunt plasate în siguranță și igienic în locurile dorite.

Luăm în serios pregătirea partenerilor noștri

În calitate de producător principal de dispozitive de perforare a urechii, Studex pune un accent deosebit pe asigurarea faptului că partenerii utilizează Studex și Medisept în mod corespunzător și cu încredere. Cursurile online pentru viitorii noștri parteneri din Slovacia și România sunt susținute de profesioniști cu zeci de ani de experiență, atât în limba țării respective, cât și în limba maghiară. Candidații pot alege să studieze piercing-ul urechii sau cel al nasului, iar un certificat va fi eliberat la finalizarea cursului. Pentru înscrierea la cursurile de formare se poate accesa pe link-ul: https://www.studexeducation.com/, iar cu certificatul putem să perforăm oficial chiar din ziua următoare. Participanții pot alege dintr-o varietate de pachete, fiecare conținând un număr diferit de bijuterii.

Folosirea dispozitivelor noastre direct de la producător

Aparatul STUDEX® System75™ este cel mai avansat sistem tehnologic de perforare a urechii și îi învățăm pe toți cei care participă la curs cum să-l folosească. În același timp, deoarece STUDEX® Universal este cel mai utilizat sistem de perforare a urechii din lume, desigur, și acesta joacă și un rol important în cursul oferit. Nu întâmplător, cu acest sistem clasic, miliarde de urechi au fost perforate în ultimele patru decenii. Candidații pentru cursul perforării nasului vor fi introduși în sistemul Medisept, arătându-le în practică la ce să acorde atenție la perforare.

Tot ce poate fi important

Cunoașterea materialelor, informații tehnice, vânzări de produse, importanța îngrijirii după perforare - mergem pas cu pas, astfel încât toți participanții să își poată pune întrebările și să finalizeze cursul cu încredere în noua lor profesie. Studenții noștri au la dispoziție așa-numitele urechi de practică și nasuri de practică, conform experienței noastre, aceasta este o mare ușurare pentru ei, deoarece nu au nevoie să aducă un model pentru curs. De asemenea, oferim bijuterii de practică, deoarece recomandăm utilizarea dispozitivelor noastre doar cu bijuterii realizate de Studex și Medisept. Participanții cumpără de fapt nu numai educația, ci și un pachet: un kit de pornire, care include prețul cerceilor și al cursului.

Scopul nostru este de a oferi participanților informații actualizate, tehnici, cunoștințe teoretice și practice pentru a deveni un specialist de succes în perforarea urechii și a nasului.


Posturi mai vechi Posturi mai noi