Noua colecție Crystal Shimmers - strălucire uluitoare, acum nu doar pentru cercei perforabili

Noua colecție Crystal Shimmers - strălucire uluitoare, acum nu doar pentru cercei perforabili

Unele dintre cele mai frumoase bijuterii ale noastre includ piese din colecția Crystal Shimmers, nu întâmplător clienților le place atât de mult. Vestea bună este că acești cercei speciali nu sunt disponibili doar cu aparatul Studex® System75™! Deoarece dispozitivul universal de perforare a urechii Studex® Universal s-a bucurat de o popularitate neîntreruptă de zeci de ani, bijuteriile noastre cele mai pline de farmec sunt disponibile și pentru acest sistem.

Nu doar cercei perforabili, ci și cercei obișnuiți

Cerceii Studex® Sensitive neperforabili au fost concepuți pentru cei cu pielea sensibilă. Sunt fabricate din materialul folosit ca implanturi în medicină, metal medical fără nichel, astfel încât pot fi purtate până la 24 de ore pe zi, precum și bijuteriile noastre perforabile. Pentru ca și cei care doresc să își găurească urechea să aibă parte de această colecție, pot găsi aceste piese deja și în colecția Studex® Sensitive.

Lumini din Nord (Aurora Borealis) – lumini dansând pe cer

Colecția Crystal Shimmers a fost inspirată de Aurora Boreală, cunoscută și sub numele de Aurora Borealis. Acest fenomen natural nedescris la Polul Nord un fenomen de lumină generat de particulele încărcate care pătrund în atmosferă, care poate fi văzut în principal de la sfârșitul toamnei până la începutul primăverii. Cerceii Crystal Shimmers, pe de altă parte, strălucesc 365 de zile pe an. 😉 Roșu, roz, albastru, violet, verde – cele mai importante culori ale aurorei boreale se reflectă în noile noastre perechi de cercei, dând o notă specială chiar și celei mai simple ținute. Diferitele nuanțe de bijuterii sunt aceleași într-un singur lucru: strălucesc frumos cu fiecare mișcare mică și își schimbă ușor culoarea. Toate acestea într-o frumoasă priză de aur😉

Arată-le oaspeților tăi, mulți se vor îndrăgosti de ele!


Posturi mai vechi Posturi mai noi