Cercei și piercinguri Studex, într-o varietate încântătoare de design! Biluțe, inimioare, steluțe. Le-ai achiziționat pe toate?

Cercei Studex

Cercei și piercinguri Studex, într-o varietate încântătoare de design! Biluțe, inimioare, steluțe. Le-ai achiziționat pe toate?

Studex se gândește mereu să vă ofere cercei și piercinguri de ureche cu un design nou și atrăgător, care să satisfacă și cele mai exigente cliente, indiferent de vârstă! Din acest motiv noi te sfătuim să intri cât se poate de des, să verifici webshopul Studex, pentru că foarte des venim cu surprize în materie de noutăți! Promitem!

Designerii Studex acum au completat oferta de cercei și de piercing ureche cu mai multe modele atrăgătoare, numai bune de achiziționat acum, la începutul verii, să îți asigure strălucirea necesară!

Aceste piercinguri și cercei,  care poartă în denumire Studex System75,  vin în ambalaj special, capsulat ca să se potrivească  perfect cu aparatul Studex pentru piercing. În cazul în care te gândești că ar mai fi loc pentru încă un piercing, mai sus pe ureche, nu ezita! Aplicarea este igienică, silențioasă, rapidă și fără traume!

Faptul că piercingurile, cerceii Studex  vin în capsulă sterilă reprezintă un avantaj foarte mare și pentru clientele care se luptă cu o sensibilitate ridicată. Ambalajul asigură ca produsele să ajungă complet steril în corpul clientelor.

Studex acum a ales să ne surprindă cu câteva modele delicate, în formă de biluță plină, sau unele care au marginile de culoare aurie sau argintie.  Sunt disponibile, de asemenea cercei în formă de inimioară, steluță sau forma de floare cu exterior auriu sau argintiu, și cu interior de cristal sclipitor. 

Pe lângă aceste modele strălucitoare puteți găsi și cercei, piercinguri Studex cu unicorn, mămăruță, semn de pace, HelloKitty, Pink Flamingo, fructe, ursuleț, bufniță și alte animăluțe simpatice, într-o varietate încântătoare, dar și în formă de buton simplu, cu culori vii. 

Vă invităm să răsfoiți webshopul Studex ca să vă convingeți de oferta noastră variată! Piercingurile, cerceii Studex System75 sunt disponibile în variantele, modelele cele mai tradiționale posibile, dar și în variantele nonconformiste, haioase. Suntem convinși că te vei îndrăgosti și tu de câteva modele!

Deci...biluțe, floricele, steluțe, piercinguri strălucitoare... care este varianta câștigătoare?


Posturi mai vechi Posturi mai noi