Cercei cu modele inspirate din natură de la Studex

cercei în formă de fluture cercei în formă de margaretă cercei Studex

Cercei cu modele inspirate din natură de la Studex

Oamenilor le place natura și în general tot ce cuprinde această stare de fapt. Aer curat, libertate, frumusețe ce nu se poate reproduce niciodată în întregime. Reproducerea elementelor din natură prin opere de artă, bijuterii, haine nu este o noutate, toți marii creatori s-au inspirat din acestea vreodată. Așa au ajuns fluturii ca simbol a libertății și a gingășiei, iar florile ca simbol a frumuseții și a renașterii. 

Toți designerii de bijuterii s-au folosit de aceste simboluri, dar de fiecare dată se încearcă o nouă interpretare prin combinații de culori, forme abstracte, ca la final să iasă o capodoperă ce atrage privirea tuturor.

Cercei Studex în formă de margaretă

Cred că nu trebuie să prezentăm în detaliu foarte amănunțit această serie de cercei. Fără dar și poate este o capodoperă a designerilor de la Studex. Dacă privim mai de aproape observăm cât de fin este prelucrată, cât de amănunțit s-a proiectat fiecare petală a margaretei. 

Cercelul în formă de margaretă este alcătuită din 5 petale cu cristale, iar în interior este așezat un cristal central. Sunt mai multe variante de culori, cu petale roșii, albastru de smarald, alb, verde, roz sau varianta de curcubeu, unde petalele sunt cristale de diferite culori. Materialul cerceilor este oțel medicinal, care poate fi placat cu aur sau argint. 

Cerceii în formă de margaretă pot fi achiziționați cu stem ascuțit tip piercing, pentru găurirea urechii, sau cu stem rotunjit pentru aplicare definitivă. 

Studex s-a gândit și la copii, există o serie de cercei în formă de margaretă cu stem scurt, special concepuți pentru urechi mai mici. Acești cercei sunt de diametru de 3 milimetri, vor arăta senzațional în urechea oricărei fetițe.

Cercei Studex în formă de fluture

Cum am spus, fluturele este simbolul gingășiei și a libertății. În natură ei sunt colorați, libertini, toată ziua perindă florile în căutarea hranei. Prin cercei în formă de fluture s-a încercat reproducerea acestei stări de libertate, exprimate prin culori vii și forme geometrice fine. Forma de fluture este realizată cu ajutorul a patru cristale. Corpul fluturii este realizat din oțel medicinal lucios, lucrat cu deosebită atenție. Toată bijuteria este o explozie de strălucire, ca și o libertate infinită de mișcare. Dacă vei purta acest cercel, te vei simți mereu energică, dispusă să realizezi toate visele tale.


Posturi mai vechi Posturi mai noi