Tratament după aplicarea piercing-ului

post tratament

Tratament după aplicarea piercing-ului

Din fericire, vremea a început să se încălzească, poți ieși în voie să arăți noua colecție de cercei. Dacă consideri și ai prins curaj, să știi că acum este momentul să mai aplici câteva găuri în ureche.

Aplică cu încredere un piercing nou inclusiv copiilor

Să știi că am constatat că o nouă gaură in ureche se vindecă în căldură mult mai repede. Vindecarea rănii în ureche probabil este favorizată de o aerisire mai bună, lucru ce nu se poate realiza când urechea este acoperită de fular sau căciulă. Dacă ai vrea să faci o gaură nouă în ureche, îți recomandăm să te apuci acum sau să realizezi în timpul verii, când nu trebuie să acoperi capul cu nimic.

Copiii sunt mai energici, sunt în mișcare continuă. Astfel este greu să găsești un moment de repaus mai îndelungat când poți aplica gaură în ureche. Dar să știi, dacă vei explica care sunt condițiile să primească un piercing nou, va înțelege restricțiile și le va respecta. Acum, în vacanță, este mai ușor să ajungi la un consens cu copilul. 

Post tratament specific aplicării piercing-urilor

Cum probabil deja știi, un piercing nou aplicat trebuie ținut 6 săptămâni în ureche fără să fie scos în acest timp. În acest interval sunt recomandați câțiva pași de post tratament ce trebuie efectuați cu strictețe. 

În primul rând, niciodată să nu atingi zona respectivă cu mâni murdare! Cum bine știi, cele mai multe infecții pornesc din cauza bacteriilor pe care le găsești pe toate obiectele din jurul tău. Deci spală-te pe mâini înainte să atingi piercingul!

În al doilea rând trebuie să ai la îndemână un dezinfectant cu care în fiecare zi trebuie să speli gaura piercingului pe ambele fețe. Noi îți recomandăm loțiunea 

Studex After Piercing sau gelul post tratament Studex Ear Care. În timp ce tratezi, rotește piercingul în gaură, ca tratamentul să pătrundă mai ușor.

Ce alte recomandări sunt în timpul vindecării

Procesul de vindecare după aplicarea piercing-ului este de aproximativ 6 săptămâni, în acest timp nu recomandăm să nu fie scos. Cât posibil, nu trebuie atinsă zona găurii. Nu este recomandat să fie spălată des, iar imediat după baie trebuie tratată cu loțiune de post tratament. Urechea găurită trebuie ținută uscată, dacă ai păr lung, îți recomandăm să ții părul în coc sau coadă ca zona urechii să fie cât mai aerisită.

În principiu în primele 3 săptămâni trebuie să fii mai atentă, după care poți reveni la modul tău de a fi. Nu este interzis nici sportul, nici înotul, dar trebuie să fi conștient că după fiecare acțiune este recomandată sterilizarea zonei cu loțiunea sau gelul de la Studex.


Posturi mai vechi Posturi mai noi