Cercei Studex, cadou perfect de primăvară

Cercei Studex

Cercei Studex, cadou perfect de primăvară

În pragul sărbătorilor pascale toată lumea începe să se orienteze. Un cadou mic pentru fiecare, nu prea scump, doar atât să rămână de o amintire plăcută. Ce ar putea să fie mai simplu: cerceii de la Studex!

Când afară zburdă primăvara, ce ar putea să fie mai plăcut decât o plimbare în aer liber? Dar dacă o doamnă iese în public, tot timpul trebuie să se gândească și la aspectul general. Primăvara aceasta se poartă motivele florare! O rochie de primăvară în culorile vesele ale primăverii, pline cu floricele mărunte colorate se completează perfect cu niște cercei medicinali de la Studex. 

Cercei potriviți pentru sărbătorile pascale

Cum nu există un model clar în modă de haine, nici în cazul bijuteriilor nu vei găsi un tipar perfect după care să te ghidezi. Întotdeauna trebui să te orientezi după simțul tău interior, să găsești o cale prin care să te exprimi, să creezi ceva unic, plăcut și ție, și celor din jurul tău. 

În ultima vreme a fost acceptată ca stare de fapt, ca tinerii poarte mai mulți cercei în lobul urechii, sau au piercing-uri în diferite locuri ale corpului. Dacă acest lucru nu creează un sentiment de respingere din partea celor care te cunosc mai deaproape, atunci de ce nu? Nu băga în seamă pe trecători și cârcotași! Ei nu cunosc sentimentele tale, nu pot decide dacă ție îți face plăcere să porți aceste bijuterii nonconformiste.

Deci orice este permis! Dacă tu ai decis că vrei purta de sărbători un set de cercei tip piercing, acum este momentul să le comanzi. În webshopul studex.ro vei găsi o gamă largă de cercei care să-ți completeze garderoba. 

Cercei tip piercing colorate și sclipitoare

Tu știi că fiecare sărbătoare necesită niște pregătiri. Și tu trebuie să ai grijă, ca de fiecare dată când îți faci apariția în public, cei din jur să constate cu senzație că iar ai reușit ceva senzațional. Ai reușit ce alții nu tot timpul reușesc, să alegi accesoriile potrivite și să le asortezi printr-un mod aparte, ca look-ul tău specific rămâne tot timpul constant și totuși diferit. Acest lucru poți obține doar cu bijuterii și accesorii de calitate.

Nu numai calitatea, ci și designul bijuteriilor contează. Cerceii de la Studex sunt deosebit de frumoși. Ei au fost gândiți în prima fază pentru tineri, astfel au fost create multe variațiuni de culori. Multe dintre ele sunt ornate cu cristale Swarovski. Cele mai îndrăgite modele sunt cele albastre și roz, dar nici cele transparente nu sunt de lepădat. Oricum, alegerea culorii bijuteriilor depinde în mare măsură de stilul tău și ținuta cu care vrei să le asortezi.

Dacă ești o fire rebelă, poți combina mai multe culori de cercei. Să știi că arată splendid dacă înșiri mai mulți cercei în lobul urechii. Aceștia pot fi de dimensiuni și culori diferite, creând un look mai ieșit din comun. 

Cerceii care strălucesc la lumina soarelui vor atrage privirea tuturor. Nu rata ocazia să le porți acum, când primăvara aduce primele zile însorite. Dacă vrei să atragi privirea tuturor, alege una dintre modelele cu cristale. Noi îți recomandăm modelele Fireball, cu cristale Zircon sau cu cristale montate între gheare. Aceste bijuterii se vor asorta perfect cu haine colorate și cu o coafură special aranjată pentru această ocazie. Nu uita să-ți faci o coafură care nu acoperă splendoarea strălucitoare din urechea ta.

Dacă nu îți plac aparițiile sclipitoare, alege din gama mai intimă, dar la fel de elegantă: cercei cu perle, cercei în diferite forme geometrice. Tot în aceeași ordine de idei ai putea alege cercei mai jucăuși din gama novelty. Această gamă conține cercei care reprezintă animale: flamingo, buburuză, bufniță, ursuleț și multe alte forme nostime. 

Vrei să experimentezi mai mulți cercei?

Ai vrea să faci ceva extravagant de Paște și vrei să aplici mai mulți cercei? Hai la treabă! În webshop-ul Studex.ro vei găsi aparate de găurit urechea pentru toți cerceii comercializați de Studex. Nu trebuie să te îngrijorezi că va trebui să suporți dureri insuportabile. Procesul de perforare cu aparatele de aplicat piercing Studex este steril și grijuliu. Toată experiența durează doar câteva secunde și cu dureri cât o înțepătură de țânțar. 

Oricum, rezultatul obținut nu se va putea compara cu durerea pe care va trebui să suporți. Nu te îngrijora! Cu aparatul de piercing Studex totul este sub control. Cerceii vin ambalați steril, deci riscul de infectare este redus la minim. 

Totul depinde de calitatea Studex!

Când cumperi un cadou, tot timpul te lupți ca ceea ce dăruiești să fie de calitate excepțională, să nu existe surprize neplăcute. Un cadou are rolul să creeze bucurie și nu decepții! Nu este acest lucru altfel nici la bijuterii. Dar să fii fără griji, cerceii tip piercing de la Studex și accesoriile necesare pentru aplicarea lor sunt fără cusur! 

Astfel de bijuterii nu vei găsi oriunde! Studex România are grijă de clienții săi, oferă spre vânzare cercei și accesorii numai de calitate superioară. Acest lucru este garantat de standardele înalte și exigente dictată de compania mamă din USA. Toate piercing-urile, aparatele de aplicat piercing și soluțiile de post tratament sunt fabricate în USA.


Posturi mai vechi Posturi mai noi