Cerceii Studex pot fi purtați și cu căciulă

Cercei medicinali

Cerceii Studex pot fi purtați și cu căciulă

A venit perioada ploioasă și friguroasă, deci este indicat să-ți ridici moralul cu purtatul unor vestimentații în culori vesele. Ca accesorii la aceste vestimentații sunt nelipsiți cerceii asortați.

Cercei în culori pastelate sau țipătoare? Ambele!

Bijuteriile în culorile pastel sunt cele mai îndrăgite, fiind foarte ușor de combinat cu orice vestimentație, iar culoarea lor emană o stare de liniște. Aceste bijuterii și acum au un rol important ca accesoriu la o haină purtată la serviciu sau evenimente zilnice. Însă nu se mai potrivesc cu evenimentele speciale, atunci când vestimentația cere să fie ceva extravagantă, plină de culori și strălucire.

La aceste ocazii trebuie să alegi ceva mai ieșit din comun și în materie de cercei. Cum ar fi un cercel de culoarea mentei sau poate alte nuanțe de verde. Verdele se potrivește perfect la vestimentații negre, cum ar fi o geacă sau jerseu mai lung. Dar la fel de bine se asortează cu paltoane gri sau alte nuanțe al acestuia.

Clasicul: combinația alb-negru

Albul și negru este o combinație mult folosit de designeri. Este un fel de clasic de care nimeni nu s-a putut îndepărta. În gama cerceilor Studex vei întâlni multe combinații pe această temă. Ar putea să fie o alegere perfectă ca accesoriu pentru haine negre, albe sau combinații al acestora. Contrastul produs de acestea va fi unul care nu se va trece cu vederea.

La fel de convingător ar putea fi combinațiile de purpuriu cu negru. O bijuterie roșie cu fulare, șepci negre va arăta perfect. În ultima vreme au ajuns în vogă din nou bijuteriile de culoarea fildeșului și perlele. Și din aceste bijuterii poți alege o multitudine de model și forme în webshopul studex.ro. Să nu uităm aspectul important, că toate aceste bijuterii sunt cercei medicinali hipoallergenici, deci nu prezintă nici un risc pentru tine.

Cercei medicinali 2-1: estetică și practică

Avem o veste foarte bună pentru tine: bijuteriile noastre în mare parte sunt discrete ca dimensiune. De ce este acest lucru îmbucurător pentru tine? Simplu! Se pot purta și iarna cu căciuli croșetate care foarte ușor se agață de cerceii de dimensiuni mari și cu multe ramificații. Cerceii noștri cu cât au dimensiuni discrete, cu atât mai mult sunt ieșite din comun ca design și calitate. Astfel nu vei avea nicio surpriza la purtarea lor, nu te va incomoda sub căciulă și nu îți vor provoca alergii. Să nu uiți acest lucru când cauți cercei!

Curajoșilor le surâd toate șansele!

Culorile vii dintr-un motiv ciudat nu sunt purtate foarte des în lunile de toamnă -iarnă, deși când natura este așa moleșită, noi ar trebui să ne mobilizăm și purtăm haine și accesorii în culori țipătoare. Nu te lăsa convins de ceilalți! Și dacă ai niște paltoane gri, negre, maro, tu alege să porți accesorii colorate. Un cercel mai colorat, un fular în culori țipătoare va reda zâmbetul pe buza tuturor. Așa că nu te jena, alege cu încredere un cercel mov, roșu purpuriu sau culoarea neonului, transmițând celor din jur că nu te-ai lăsat învinsă de vremea mohorâtă, încă reziști!


Posturi mai vechi Posturi mai noi