În sfârșit a venit Crăciunul! Hai să petrecem împreună!

Cercei Studex

În sfârșit a venit Crăciunul! Hai să petrecem împreună!

Statisticile spun că sărbătoarea de Crăciun este cea mai îndrăgită dintre toate sărbătorile. Parfumul prăjiturilor de la bunică, aroma mâncărurilor tradiționale, precum podoabele și dulciurile nelipsite de pe bardul de crăciun reprezintă pentru noi toți ceva special. Pentru această ocazie specială se cuvine să ne pregătim special: ne îmbrăcăm festiv, căutăm cei mai frumoși cercei din colecție.

Nu ai încă cu ce să asortezi ținuta ta de crăciun? La Studex vei găsi o serie de cercei strălucitoare care se potrivesc perfect cu perioada asta plină de bucurii. Alege ceva sclipitor, ca să fi cea mai frumoasă podoabă de pe lângă bradul de crăciun.

Oare cine va fi cea mai sclipitoare?

Dacă vizitezi webshop-ul studex.ro vei găsi o multitudine de cercei cu cristale strălucitoare. Cu cristale mai mari, mai mici, colorate, albe, mai simple, mai stufoase și cu un design deosebit. Cerceii de la Studex pur și simplu sunt creați să îi porți! O să vezi că nu numai de crăciun îi vei scoate din cutiuța ta de bijuterii, fiindcă sunt atât de atrăgători și comozi încât nu le vei mai scoate din ureche.

Încă un lucru pe care obligatoriu trebuie să-ți spunem! Toți cerceii Studex sunt hipoalergenici și datorită metalului medicinal din care sunt confecționate, sunt extrem de rezistenți. Deci toate condițiile sunt îndeplinite să fie ceva special pentru tine.

Crăciunul îi va aduna lângă bradul de crăciun pe cei dragi ție. Lasă-te dus de val! Fi tu cea mai sclipitoare în lumina luminărilor, lasă să te întrebe toată lumea de unde ai cumpărat cerceii. Simte-te deosebit de frumoasă de crăciun!


Cu ce să mă îmbrac?

O bluză albă cu un sacou elegant pentru savurarea unui vin nobil cu bunica, presupune purtarea unei bijuterie elegante, clasice, aurite. În funcție de culoarea ținutei, putem recomanda cercei cu cristale purpurii sau verzi. Dar la fel de eleganți sunt și cei din colecția de cercei cu cristale albastre sau albe în forme de steluțe.

Elementele stelare sunt de nelipsit din colecțiile bijutierilor. Putem spune că cerceii noștri în formă de lună, steluțe sau soare în diferite culori sunt foarte îndrăgiți. Aceste bijuterii sunt drăguțe, elegante, discrete.

Știi, din când în când, cel neobservat îmbină la perfecție ansamblul. Astfel punem în atenția ta colecția clasică de cercei Studex din perle montate în metal medicinal de culoare neagră sau argintie. Este o piesă de nelipsit din garderoba doamnelor cu ținută conservatoare.

 

Cercel: cadoul perfect pentru Crăciun!

Crăciunul inevitabil se leagă și de daruri. Un cadou atunci este perfect, dacă cel care primește se bucură de darul primit și îl poartă cu drag zi de zi. Cerceii de la Studex sunt tocmai astfel de bijuterii, făcuți să dureze. Ar putea să fie un cadou perfect pentru soră ta sau chiar fiicei ei. Să știi că cerceii pentru prima gaură în ureche din gama Studex System75 sunt ideali pentru primul cercel de la vârste fragede, mai ales că aceștia au design pereche în gama cerceilor cu stem rotund, să aibă și mămica unul la fel. Așa-i că este un combinație interesantă pentru cadou mama-fetiță? 

Sperăm că ți-am dat niște idei utile pentru cadouri.

Dorim să petreceți sărbătorile crăciunului în liniște și bucurie. Crăciun fericiți!


Posturi mai vechi Posturi mai noi