Piercing helix: unicat, trendi, aspectuos

Cercei Studex

Piercing helix: unicat, trendi, aspectuos

Tu ai un deja piercing helix?

Este suficient să ieși la plimbare și poți observa cât de mult este în vogă purtarea bijuteriilor și piercing-urilor. Bijuteriile sunt o formă de reprezentare a personalității, este un fel de oglindire a stilului tău de a fi. Mulți dintre noi purtăm cu multă plăcere piercing-uri mai mult sau mai puțin obraznice. Piercing-ul helix este o nouă modă de înfrumusețare corporală. Sunt foarte multe variante și forme, dar cele mai răspândite sunt cele care se introduc în cartilajul urechii.

Un piercing helix atunci arată frumos dacă este așezat cu gust și cu multă precizie în cartilaj. Pentru acest lucru găurirea cartilajului trebuie făcută cu multă precizie și cu aparate de aplicat piercing profesional. Să nu uităm că găurirea cartilajului este mult mai anevoioasă, deci nu se recomandă această intervenție decât în saloane specializate cu personal pregătită adecvat.

Un aspect foarte important în această procedură este sterilitatea. Pentru ca tu să fi protejată la maxim, noi îți oferim gama piercing-urilor helix System 75, care vin ambalate ermetic, steril și se potrivesc cu aparatele de găurit urechea Studex System 75. Procesul de găurire complet steril, precum aparatele de aplicat piercing  de mare precizie oferă garanția finalizării rapide și estetice.

Bijuterie specială, îngrijire specială

Bijuteria fiind aplicată în cartilaj, durata de vindecare va fi mai lungă (aproximativ 4 luni) decât dacă ar fi fost aplicată în lobul urechii și din această cauză îngrijirea rănii provocate este puțin mai specială. Nu trebuie să te sperie acest lucru, dar trebuie să fii conștientă că acele recomandări pe care le primești în salonul unde ți se aplică piercing-ul, trebuie respectate cu strictețe. Ei îți vor da soluții de dezinfectare post tratament sau gel cu același rol. Totodată trebuie să ai în vedere, mai ales în prima perioadă, că ai o rană deschisă și bijuteria ar putea să fie agățată de haine, șepci etc. Deci pentru primul helix, până se vindecă rana, este recomandat ceva discret, care nu va genera probleme majore din cauza dimensiunii. După vindecare poți schimba în funcție de ce îți dictează sufletul.

Mai puțin din când  în când este mai mult.

Noi pentru început îți recomandăm un piercing cu suprafață netedă, fără a avea ramificații care ar putea fi agățate în haine. După ce forma bijuteriei helix nu mai prezintă o problemă,  se pot face diverse experimente, dar nici atunci nu trebuie exagerat. Bijuteriile helix ornate cu floricele, strasuri diverse sunt foarte arătoase, dar purtatul lor zilnic este incomod, se pot agăța foarte ușor.

Studex România îți oferă bijuterii helix în culoare aurie și argintie. Piercing-ul în forma de sferă se găsește în mai multe dimensiuni, dar gama conține și câteva variante cu pietre. Cel mai iubit dintre toate modelele este cel în formă de lance, puțin ascuțit într-un capăt, dar rotunjit suficient cât să nu fie incomod la purtat. Indiferent că alegi cele strălucitoare cu pietre sau cele netede, mai clasice, important este ca tu să fii mulțumită și să iubești nou ta înfățișare cu bijuteriile helix.

Piercing-urile helix sunt trendi, sigure – alege una😊


Posturi mai vechi Posturi mai noi