De ce are nevoie orice părinte: disconfort minim, siguranță maximă

De ce are nevoie orice părinte: disconfort minim, siguranță maximă

Perforarea urechii la o vârstă fragedă

 

Merită să așteptăm până copilul nostru dorește să aibă cercei? Sau este mai ușor să rezolvăm acest lucru cât timp sunt bebeluși? Câte case, atâtea obiceiuri. Multe persoane cred, că ar fi mai ușor să perforeze urechile copiilor când aceștia sunt bebeluși. Acest lucru poate fi rezolvat foarte ușor cu ajutorul aparatului de aplicat piercing Studex® System75™, care este steril și aproape fără durere. Aparatul nu este zgomotos. Astfel nu îi va speria pe copii.

Siguranță totală

Cel mai important aspect de știut despre toată procedura este, că nu vom vedea pic de sânge și aparatul oferă o siguranță totală. Dacă mamele au emoții, pot să ceară opinia medicul de familie sau un pediatru, sau să aștepte până ce copii primesc vaccinurile obligatorii, precum tetanos și difteria. Mămicile trebuie liniștite încă din primul minut, că toată procedura ține doar câteva clipe. Deoarece aparatul are o precizie mare, nu vom mai avea probleme precum urechea fiind perforată într-un loc necorespunzător. Cercelul nu este atins de nimeni când este pus în aparat, ceea ce garantează că gaura nu se va infecta. Desigur toți partenerii  noștri sunt profesioniști, deoarece au fost învățați de cei mai buni!

Durabil și hipoalergen

În trecut materialele alergene au reprezentat majoritatea fricilor în perforarea urechii. Chiar și aurul sau argintul pot avea urme de nichel, care este cel mai popular alergen printre metale. Chiar din această cauză sunt cerceii Studex concepuți din metal hypoalergen medical. Da, din metal, deoarece toți cerceii din metal sunt mult mai durabili decât cei din plastic.  

Cel mai bun, cei mai mici

Toți părinții pot fi liniștiți că aparatul Studex System75 este cel mai bun de pe piață și are ani de experiență în perfecționarea ei. Este perfect pentru copii, toată gama de cercei pentru copii este concepționată într-un fel în care nu deranjează, toate sunt mici și perfecți pentru copii și bebeluși. Pachetul pentru bebeluși are tot ce este nevoie pentru perforare. Conține pe lângă cerceii minunați pachețel pentru sterilizare cu alcool sanitar și o soluție pentru aftercare, care este folosit de părinți pentru urechea perforată.  

 

Recomandări pentru perioada de vindecare

Deoarece procedura nu se termină cu perforarea, părinții ar trebui să știe ce trebuie să facă pentru o vindecare corectă și rapidă. Urechea se vindecă foarte repede, deoarece urechea este tratată cu delicatețe.  


Posturi mai vechi Posturi mai noi