Confort maxim, zero iritații

Confort maxim, zero iritații

Bijuterie frumoasă și sigură

Nu te lăsa dus de aparențe, oricine poate avea piele sensibilă. Alergia la metale este un lucru frecvent întâlnit indiferent de vârstă, atât la femei, cât și la bărbați. În unele cazuri apar la vârste fragede, în copilărie, iar la alții doar mai târziu. Din această perspectivă este bine să ai în vedere cu ce fel de bijuterii vii în contact. Cerceii hipoalergenici care nu conțin nichel sau alte metale care ar putea provoca alergii, sunt cele mai sigure alegeri pentru tine sau pentru copii tăi.

Când cineva alege cerceii Studex Sensitive are un scop binedefinit

Colecția de cercei cu stem rotund de la Studex Sensitive a fost inventată pentru cei care vor să se simtă în siguranță când folosesc aceste bijuterii. Din fericire acum nu numai cerceii tip piercing sunt făcuți din materiale hipoalergenice, poți schimba cerceii în fiecare zi cu un alt cercel, mai frumos, mai potrivit pentru costumația ta actuală.

Hipoalergenic, bun pentru piele, durabil și foarte frumos

Toți cerceii Studex sunt confecționați din oțel inoxidabil, marcat cu codul 316L, care de regulă sunt folosiți și pentru confecționarea implanturilor. Îți poți da seama ce calitate trebuie să aibă acest material dacă se utilizează în medicina umană. În felul aceasta putem spune că cerceii făcuți din acest material sunt tocmai potriviți pentru a-i purta în fiecare zi, fără niciun risc.

 

Ca și celelate produse de la Studex, și colecția Sensitive respectă reglementările directivelor și al FDA (U.S. Food and Drug Administration) privind distribuția nichelului din Uniunea Europeană. Dar noi nu așa calculăm succesul cerceilor. Pentru noi, bucuria oamenilor care poartă bijuteriile de la Studex, contează. Oamenii caută bijuteriile noastre de pe 6 continente, din peste 70 de țări, și sunt extrem de mulțumiți de produsele noastre.

Fără compromisuri în materie de bijuterii!

Din fericire nu trebuie să renunți la nimic! La fel cum crește numărul femeilor care adoră mai mult machiajul natural, tot așa crește și numărul femeilor care vor să evite posibilele iritații de la bijuterii. Cei care aleg cercei din colecția Sensitive de la Studex, pot alege dintr-o multitudine de opțiuni,  foarte frumoase și extrem de prietenoase cu pielea. Ne bucurăm că nu trebuie să alegi între frumusețe și sănătate, noi îți oferim amândouă fără compromisuri. Avem cercei cu decorațiuni din cristal sau de zirconiu strălucitor, care arată perfect cu o rochie frumoasă și elegantă, dar și cercei mai simple și clasice cu perle, care arată fantastic cu o îmbrăcăminte pentru portul zilnic. Așa cum adulții sunt exigenți cu bijuteriile, și copiii pot găsi la noi cerceii potriviți viselor lor. Scopul nostru este de a alcătui colecția potrivită pentru toate lumea.

Dacă alegi cerceii Sensitive de la Studex nu poți greși, cum nu greșesc milioane de clienți care aleg fără compromisuri produsele Studex zi de zi.


Posturi mai vechi Posturi mai noi