Totul este bine, dacă este cu final fericit

Totul este bine, dacă este cu final fericit

Alege calitatea cerceilor Studex, o plăcere chiar de la început!

Când aplici un piercing sau cercel nou, este o adevărată aventură. Decizia luată îți dă șansa să te exprimi liber, să creezi un nou stil de a fi, fără a fi îngrădit de cei din jur. Dar cum știm, fiecare poveste are și o parte întunecată, fiecare decizie are și un mic risc. Când găurești lobul urechii ca să faci loc pentru noul tău piercing, îți asumi toate riscurile aferente unei intervenții chirurgicale. Există niște reguli clare care trebuie respectate în timpul intervenției, precum și după aplicarea piercing-ului.

Sistemul de aplicare a piercing-ului Studex System75 este recomandată tocmai pentru că oferă un proces complet steril și fără riscuri. Aparatul de aplicat piercing efectuează găurirea urechii și aplicarea într-o singură mișcare, rapid, silențios și cu precizie ridicată. Astfel piercing-ul va fi aplicat exact unde ai dorit, fapt foarte important pentru tine. Nu-i așa?

Când pleci din salon unde ți s-a efectuat intervenția, vei primi o serie de loțiuni și creme, precum și instrucțiunile cum trebuie folosite acestea. Dar ca să nu trebuiască să ții totul în minte îți facem o mică însumare ce anume te așteaptă după găurirea urechii.

Fiindcă ne pasă de tine, te ajutăm cu sfaturi de post tratament

Să știi că dacă ai ales să aplici piercing în ureche, relația noastră cordială nu se termină după ce ieși din salon. Este extrem de important ca recomandările date să fie respectare cu strictețe. Ce ai de făcut? În primul rând, în primele 24 de ore nu ai o sarcină grea, pur și simplu trebuie să ferești zona în care s-a făcut gaura. Pe cât posibil să nu atingi cu mâna, să nu speli, să nu acoperi.

A doua zi poți începe primul tratament. Regula de aur: mâini curate! Întotdeauna, când atingi zona afectată, înainte te speli pe mâni. Tratamentul constă într-o curățare, dezinfectare minuțioasă folosind o cremă sau loțiune după preferințe. Gaura efectuată în lobul urechii trebuie și pe interior și pe exterior bine îmbibată cu acest dezinfectat, iar piercing-ul trebuie rotit de câteva ori ca soluția să intre și în gaură. Este important ca clema de blocare a cercelului să nu fie strâns prea aproape de lobul urechii, ca rana să aibă loc de aerisire. Această operațiune trebuie repetată zilnic 6 sau 12 săptămâni, în funcție unde s-a aplicat piercing-ul.

De ce soluțiile de post tratament originale Studex?

Noi suntem foarte atenți la detalii, fiindcă noi știm cât de mult contează ca voi să alegeți cu plăcere produsele noastre. Ca urmare, soluțiile noastre, cremele și loțiunile de post tratament, sunt riguros controlate. Sunt antialergici și nu afectează în niciun fel pielea. Garantăm calitatea și originalitatea lor!

La fel suntem mândri să te anunțăm că toți cerceii tip piercing comercializate de noi sunt hipoalergenici, deci nu există niciun risc dacă vei purta timp îndelungat în rana provocată la găurire. Că de purtat de nevoie vei purta minim 6 săptămâni, fiindcă aproximativ atât durează vindecarea găurii în lobul urechii. Dar trebuie să te anunțăm că dacă gaura s-a făcut în cartilaj, vindecarea poate să se extindă până la 12 săptămâni.  

Dacă consideri că aceste termene sunt prea lungi pentru tine, poți puțin să accelerezi vindecarea cu utilizarea loțiunii Studex Advanced. Cere cu încredere în saloanele de aplicare a pirecing-ului sau poți chiar tu să comanzi din webshop-ul nostru: studex.ro

Este bine dacă știi că chimicalele, materialele care pot provoca alergii nu sunt recomandate a fi folosite cât se vindecă rana în ureche. Ar fi bine să eviți contactul îndelungat cu lacuri de păr, șampoane cu mult conținut de chimicale, săpunuri cu efect de exfoliere.

După vindecarea completă, piercing-ul poate fi înlocuit cu un cercel obișnuit. Dar ca să mergi la sigur, mai ales în cazul găurii în cartilaj, recomandăm ca cel puțin o perioadă să utilizezi exclusiv cercei hipoalergenici de la Studex. Nu este exclus ca în gaura din cartilaj să nu poți purta doar bijuterii fără nichel, deși nu ai avut probleme cu alergia la metale niciodată. Nu suntem la fel, deci fiecare va reacționa în mod individual la aceste intervenții.

Deci cea mai importantă recomandare a noastră este să aveți răbdare. Vindecarea este un proces lung, dar care nu ar trebui să creeze mare deranj.

Nu atinge, este o rană, lasă să se vindece în liniște

Indiferent în ce loc ai o rană pe corp, trebuie lăsat organismul să declanșeze sistemul de autovindecare. Dacă la fiecare pas infectezi rana prin atingeri cu mâini murdare, este normal să te lupți cu inflamații și senzație de disconfort mult timp. Nu contează dacă ai făcut gaură în lobul urechii sau în cartilaj, trebuie să ai răbdare și să lași timp de vindecare suficientă. Nu forța nota prin schimbarea cerceilor sau purtarea unor bijuterii care pot provoca alergii. În webshop-ul nostru vei găsi o serie de cercei care sunt recomandați a fi primul cercel după găurire. Probabil că deja ai văzut oferta bogată de cercei din gama Sensitive by Studex. Este imposibil să nu găsești ceva potrivit pentru tine.

Nu mai aștepta, alege și aplică un piercing de la Studex!


Posturi mai vechi Posturi mai noi