În caz că plouă sau bate vântul, perforarea urechii iarna

În caz că plouă sau bate vântul, perforarea urechii iarna

Am mai scris despre cum se poate pregăti cineva pentru o perforare a urechii vara. Trebuie evitată netezirea zonei cu prea multă apă, nu punem protecție solară în jurul cercelului – printre altele, am atras atenția celor care doresc bijuterii noi în timpul vacanței. Ce zici de piercing-ul urechii pe timp de iarnă? Vestea bună este că sunt puține lucruri contraindicate pentru asta.

Aerul rece este foarte plăcut pentru zona care este in vindecare

Ca și în multe alte cazuri, puțină răcoare este bună pentru țesuturi după perforarea urechii. Nu trebuie să ne gândim la gheață, ci la răcirea de la aerul de afară – pe care natura o rezolvă iarna. Când ne dezbrăcăm iarna, trebuie să avem grijă să evităm zona perforată, dar acest lucru este indicat și atunci când nu avem bijuterii noi.

Nu există transpirație – nu există infecție

O altă circumstanță care vorbește în favoarea loviturii de iarnă este că este mult mai ușor să păstrăm zona sterilă atunci când nu sunt 40 de grade. Subliniem întotdeauna cât de important este să menținem zona perforată uscată, aerul proaspăt de iarnă ne este de mare ajutor în acest sens. Menținerea igienei este susținută și de utilizarea spray-ului Studex® Advanced 2-in-1 post-tratament și curățare, deoarece aplicarea acestuia de două până la trei ori pe zi poate reduce șansele de a dezvolta orice infecție la zero. În acest caz, nu este necesar să mișcăm cercelul în plus, cu mișcare normală de zi cu zi, zona devine îngrijită iar soluția își face treaba.

Zona trebuie să fie uscată, dar nu deshidratată

Iarna, aerul este de obicei mai uscat decât în alte anotimpuri, iar pielea noastră este, de asemenea, mai predispusă la deshidratare. Aceasta nu este o problemă pentru restul corpului nostru, dar împiedică regenerarea rapidă dacă pielea perforată devine prea uscată și se exfoliază. În săptămânile de regenerare, merită să acordăm o atenție suplimentară menținerii pielii umede, așa că atunci când am dezvoltat spray-ul Studex® Advanced 2-in-1 piercing post-tratament și curățare, am acordat atenție nu numai menținerii pielii sterile, ci și hidratării benefice a acesteia.

Cu cercei hipoalergenici, totul este mai ușor

Și regenerarea. Cerceii STUDEX sunt, prin urmare, recomandați pentru pielea sensibilă, deoarece toți cerceii noștri sunt fabricați din metal medical fără nichel. Nu există nici o iritare, astfel încât organismul se poate concentra în totalitate pe vindecare zonei. Una peste alta, putem spune cu siguranță că iarna este un moment foarte bun pentru piercing-ul urechii, oaspeții se pot aștepta la o recuperare scurtă și fără probleme în aceste luni. Și când avem nevoie de culoare, sclipici și varietate mai mult decât într-o zi gri și rece?😊


Posturi mai vechi Posturi mai noi