Despre post-tratament – trebuie să știm tot!

Despre post-tratament – trebuie să știm tot!

Sfaturi pentru perioada după perforare

Echipa Studex crede că este foarte important ca toți partenerii care folosesc aparatele noastre și distribuie bijuteriile Studex să fie mulțumiți de calitatea produselor, și suntem siguri că și tu dorești ca toți clienții să aibă o experiență inedită! De aceea am compus o listă cu informații utile și întrebări frecvente pentru perioada de vindecare a perforării. Tu, ca și profesionist, ai făcut deja pasul cel mai important: ai folosit aparatul nostru care este steril și sigur. Celălalt lucru foarte important este să informezi clientul despre tratarea piercingului într-un mod corespunzător! Acum este rândul lor să fie atenți.  

Datorită succesului său, Studex este deja o reușită

Primul pas către un happy end este tehnologia corespunzătoare! După cum știi, piercingurile se plasează în urechi, nas sau alte părți ale corpului într-un mod steril și sigur fără a fi atinse. Primul mod în care s-ar putea infecta rana este așadar evitat. Deoarece zona a fost curățată și dezinfectată într-un mod corect, nici acest aspect nu reprezintă un pericol.  

Absența iritației este, de asemenea, o condiție indispensabilă pentru o vindecare rapidă și completă – la asta ne-am gândit atunci când alegem metale de calitate superioară ca materie primă pentru bijuteriile Studex. Ele sunt hipoalergenice, de fapt, aliajul de titan, de exemplu, promovează vindecarea mai rapidă a rănilor prin prevenirea reacțiilor adverse ale corpului.

Așadar, pielea are toate condițiile necesare pentru a se vindeca într-un mod corect, sigur și rapid!

Pentru acest lucru avem nevoie și de client

Clientul face o alegere minunată alegându-te pe tine și produsele noastre – desigur, acesta trebuie să știe cum să aibă grijă de noul piercing în următoarele săptămâni. Lobul urechii se vindecă în aproximativ 6 săptămâni, iar partea de sus a urechii în aproximativ 12 săptămâni, iar în această perioadă nu avem voie să scoatem bijuteria. După perforare, roșeața și ușoara umflătură este normală. Dacă toate instrucțiunile sunt urmărite, aceste simptome vor dispărea în maxim 48 ore. Dacă apare roșeață, inflamație sau dureri intense, nu ezitați să contactați doctorul. Trebuie avut grijă cu zona nou-perforată, nimic nu ar trebui să agațe bijuteria. Recomandăm clienților să nu se atingă în prima zi de piercing. După primele zile, este foarte important ca acesta să fie rotit 180 de grade de mai multe ori pe zi, iar zona trebuie dezinfectată bine în față și în spate. Desigur, toate acestea trebuie făcute cu mâinile curate.

Spray post-tratament – protejează și ajută la vindecare

De fiecare dată când un piercing nou se infectează sau nu se vindecă corect, este din cauza tratamentului necorespunzător după perforare. Recomandăm folosirea soluției sau spray-ului Studex de mai multe ori pe zi pentru o vindecare corectă și sigură.  Studex Ear Care Gel, Studex After Piercing Lotion, gel Medisept, Advanced R907 post-tratament, spray pentru curățare – sunt multe produse din care putem să alegem. Produsul nou Studex® Advanced R907 este un spray special conceput pentru perioada de vindecare a piercingurilor după perforare. Deoarece este în formă de spray, soluția ajunge în orice loc și tratează corespunzător rana. Acesta ajută la curățarea și vindecarea rapidă a piercingurilor în timp record. Nu conține nici un  Oferă protecție anti microbiană fără substanțe toxice. Are un pH neutru, calmează și îngrijește pielea. Datorită tehnologiei unice hipocloroase, susține stratul protector al pielii, are și un efect hidratant. Vestea bună este că, deoarece nu conține ulei, nu înfundă porii și poate fi utilizat pentru toate tipurile de piele.

Ce mai este important?

Poziția clipsurilor. Dacă nu este în poziția corectă, va fi prea strâns sau prea liber. Dacă este prea strâns, o infecție poate apărea cu ușurință, deoarece rana nu primește destul aer.  

De asemenea, ar trebui să avem grijă cu umezeala, după spălarea părului, de exemplu, merită să uscăm bine zona din jurul bijuteriilor cu un uscător de păr. Și dacă suntem deja la spălarea părului: nu este bine dacă zona proaspăt perforată este în contact cu șamponul sau fixativul, atrageți atenția clientului să aibă grijă în această privință. După duș sau baie, zona trebuie clătită bine cu apă și apoi să aplicăm produse post-tratament Studex.

Este recomandat să purtăm cercei simpli un an după perforare, iar după care se pot alege bijuterii de orice fel. La Studex, există o gamă variată de piercinguri trendi, care sunt potrivite pentru oricine!

Dorim tuturor clienților o vindecare grabnică!


Posturi mai vechi Posturi mai noi