Recomandarea clienților este tot timpul o idee bună, dar merită să dăm o șansă și prezenței online

Recomandarea clienților este tot timpul o idee bună, dar merită să dăm o șansă și prezenței online

Facebook-ul, Instagramul sau Youtube nu sunt doar platforme de socializare – ele ne dau șansa să ne prezentăm produsele gratis pentru o varietate de clienți, toți interesați de idei și produse noi! Să nu vorbim de o pagină web. Cu aceste platforme poți să îți lărgești clientela cu relativ puține eforturi și la un preț avantajos, sau chiar gratis.  Este avantajos, deoarece este potrivit pentru bugetul oricărei întreprinderi! Faci atâta publicitate, cât buget ai. Te vei distra de minune!  😊

Google este prietenul nostru

Scopul unui simplu site de introducere este de a ne pun pe hartă. Acestea se pot realiza foarte ușor – tinerii din familie pot ajuta cu ușurință! Dacă cineva caută pe platforma Google „perforarea urechii în orașul X”, probabil vei fi și tu printre căutări. Mai ales dacă se introduce și orașul în care profesezi! Este important ca pagina să fie ușor de înțeles și user friendly! În meniu pot apărea toate categoriile de produse și serviciile oferite, iar ai putea să creezi și o galerie cu poze, în care prezinți serviciile și produsele împreună cu clienții mulțumiți.

Nu putem uita – beneficiile rețelelor sociale

Facebook, Instagram, TikTok. Nu îți poți închipui cât de multe persoane caută produse și servicii pe rețelele sociale bine cunoscute de toată lumea! De ce merge această tehnică atât de bine? Închipuie-ți că cineva nu se poate decide, dacă mai dorește un al treilea piercing, sau nu, dar atunci când vede o postare de la tine cu un client mulțumit care a primit un nou accesoriu în câteva secunde cu aparatul Studex® System75™, acesta este convins pe loc! Crede-ne pe cuvânt, este același lucru și cu Instagram sau TikTok. Despre acestea vei afla mai multe în următoarea noastră postare. Merită să facem și un profil profesional pe platformele bine-cunoscute.

Despre ce să postezi?

Nu trebuie să complicăm lucrurile, deoarece te ocupi de un domeniu despre care se pot afla foarte multe informații: Putem să postăm despre serviciile noastre, toți cerceii minunați pe care îi vindem sau chiar despre procedura perforării. Înainte de crăciun poți să postezi cercei strălucitori care merg cu spiritul sărbătorii, poți face fotografii cu bebelușii cărora le-au fost puși cercei, sau despre fetele chick care au venit pentru un piercing trendi. Poți să prezinți procesul de tratare, de post-tratament, Baby Box-ul, care este conceput pentru bebeluși. Toate opiniile pozitive sunt foarte importante, și sunt multe persoane care vor împărtăși cu bucurie experiența lor la tine! După câteva postări îți vei da seama de ce sunt interesați clienții și le vei oferi ce vor! Fi cât mai natural, cei care văd postările vor simți dacă nu.

Pentru ce categorie de vârstă 

Toate rețelele se pot interconecta, ceea ce ajută fiecare pagină în parte. Ne putem interconecta pagina Facebook cu cea de Instagram. Perforarea urechii este pentru toate vârstele, iar diferite categorii de vârste vizitează diferite platforme. Mămicile care au adolescenți ce vor un nou accesoriu, sau bunicii care vor să facă un cadou de absolvire sau vor să cumpere cercei pentru nepoței de neuitat pot fi găsiți pe Facebook.  Pe instagram și pe TikTok îi putem găsi pe tinerii plini de spiritul aventurii, care doresc un piercing trendi. Nu avem nevoie de nimic altceva, decât niște fotografii sau videoclipuri cu serviciile noastre, prin care fiecare client poate să vadă cât de ușor poate beneficia de acestea. Acestea pot fi folosite pe fiecare platformă folosită, ele vor crea curiozitate și încredere în toată lumea. Să fim atenți să creăm fotografii cât mai bune, și clienții vor veni la noi!

Nu uita: nimeni nu știe mai bine nevoile clienților, decât tine. Profită de acest lucru! 😊


Posturi mai vechi Posturi mai noi