Va fi exact cum și-a închipuit clientul!

Va fi exact cum și-a închipuit clientul!

Aparat de perforare a nasului Medisept – ușor de folosit și foarte sigur

Dacă aparatele Studex® System75™ îți sunt cunoscute, știi de ce acestea sunt cea mai bună alegere atât pentru tine, cât și pentru clienții tăi. Precum perforarea urechii, și cea a nasului poate fi mai greu de realizat. Este foarte important pentru clienți să știe că toată procedura este una sigură, igienică, rapidă și fără probleme. Datorită succesului aparatelor Studex® System75™, am conceput aparatele Medisept care sunt exclusiv pentru perforarea nasului. Cu aceste aparate, clientul  va primii un piercing în nas exact unde dorește, fără durere.  

Siguranță în capsule mici

Acul nu mai este folosit în perforare de mult timp, iar clienții vor garanția că piercingul ajunge unde trebuie într-un mod steril, sigur și ușor. Procedura cu noul aparat este foarte similară cu cea a aparatului Studex® System75™ : datorită bijuteriei care se află într-o capsulă sterilă, nimeni nu o atinge, nici măcar profesionistul care execută procedura – piercingul va ajunge direct în nas.  Cu plăcuțele sterilizante Medisept poți curăța suprafața dorită, după care se întâmplă perforarea. Datorită sterilizării perfecte, procedura este sigură și igienică.

Să fie sigur și rapid

Deoarece este vorba despre o suprafață mică, perforarea trebuie să fie plasată perfect. Chiar din această cauză, pachetul Medisept include și o cariocă pentru marcarea locului exact unde dorește clientul piercingul. Acest lucru garantează un client fericit, care va recomanda serviciile tale și prietenilor. Deoarece clienții au emoții la orice perforare, este important să creezi o atmosferă prietenoasă și primitoare, care nu arată ca și un cabinet medical, care poate crea și mai multă anxietate. Procedura este foarte rapidă, nedureroasă și fără nici un pic de sânge, clientul va putea să se bucure de accesoriul adăugat încă din prima clipă. Exact ca și cum purtăm pantofii noi încă din magazin. 😊

 Durabil – deoarece este Medisept

Când spunem că toți cei care aleg aparatul și bijuteriile Medisept, se vor bucura de el un timp îndelungat.  În primul rând, acestea sunt concepute din metal de înaltă calitate, aliaj de titan de gradul 23, nu ruginesc, nu își pierd din calitate. Toate componentele bijuteriilor îndeplinesc cele mai înalte standarde de sănătate atât în Europa, cât și în Statele Unite. Bijuteriile noastre pentru nas nu conțin nichel, plumb, cadmiu sau cobalt. Acestea sunt supuse unui proces special brevetat, care are ca rezultat o acoperire de titan pur de 99,9% - astfel încât să nu aibă pete sau să nu își piardă din aspect.  Titanul este un material natural, implanturile de înaltă calitate sunt fabricate din titan de calitate medicală. Previne reacțiile excesive ale corpului și, datorită acestui fapt, promovează vindecarea mai rapidă a rănilor.

Știi tot ce ai nevoie

Vă învățăm perforarea profesională a nasului, așa cum sunteți deja obișnuiți cu cerceii. Dacă nu sunteți sigur de noul aparat, vă vom ajuta să utilizați noul dispozitiv cu încredere. De asemenea, oferim o descriere detaliată a procesului de perforare, pas cu pas.


Posturi mai vechi Posturi mai noi