Ei pot fi cea mai populară clientelă – perforarea urechii la adolescenți

Ei pot fi cea mai populară clientelă – perforarea urechii la adolescenți

Putem spune că astăzi există o modă uriașă în rândul tinerilor pentru piercing-ul corporal, inclusiv primul, al doilea, al treilea etc. cercel. Generația tânără, așa cum a fost întotdeauna, este o lume separată, astfel încât va fi diferit cum îi prindeți drept clienți noi. Când vine vorba de copii și fetițe, aveți nevoie pentru a câștiga încrederea părinților – cu Studex® System75™ nu va avea un timp de greu, ca piercing ureche în condiții de siguranță și rapid este garantat. Cu toate acestea, atunci când un adolescent dorește să-și pună prima sau a doua bijuterie, acestea nu sunt singurele aspecte care vor fi importante pentru el/ea. Ai auzit vreodată de piercing-ul "în grup" al urechii? Această noțiune înseamnă un grup de adolescenți, care vin împreună la perforare și își aleg o temă aparte prin bijuterii asemănătoare.

Știu ce vor!

Un lucru este sigur: adolescenții vin la perforare știind exact ce așteptări au din această experiență.  Vor să fie liberi să se exprime, să fie diferiți de ceilalți – sau să aibă un al treilea, un al patrulea piercing, ca și ceilalți prieteni din cercul apropiat. Aici intră în joc Designul- pentru tineri este foarte importantă apariția noilor trenduri, cum arătăm și cum ne îmbrăcăm. este important pentru ei cât de mari sunt, ce simbolizează bijuteriile pe care le aleg. Prin urmare, atunci când comandăm setul de cercei Studex, ar trebui să facem un mini sondaj pentru a afla ce este în tendință în rândul tinerilor. Așadar, când vine vorba de alegere, ei vor găsi cu siguranță "cel ales". de asemenea, luați în considerare faptul că cerceii au devenit din nou la modă pentru băieți, indiferent dacă sunt bijuterii într-o ureche sau în ambele. Gândiți-vă și la ei când alegeți piese pentru adolescenți. Și dacă puneți niște fotografii profesionale pe ușa salonului dvs. sau în vitrina magazinului, ceva care este considerat "cool" în cercul lor, cu siguranță vă vor observa mai devreme.

Ce va fi sarcina lor

Când tinerii vin la noi, este important să le vorbim despre procesul perforării. Timpul de vindecare este destul de diferit în funcție de faptul dacă tânărul client dorește să aibă bijuterii în lobul urechii sau în părțile cartilaginoase. Pentru a nu fi surprins, merită clarificat și faptul că va trebui să aibă grijă de zonă săptămâni întregi, să o trateze conform instrucțiunilor noastre și, dacă este posibil, să nu fie perforate urechile în timpul vacanței pe plajă, deoarece vor fi limitați din multe lucruri din cauza părții proaspăt perforate a corpului. Dacă sunt mulțumiți de serviciile oferite, ei înșiși ne vor recomanda unul altuia cel mai mult. Este probabil să vină cu opinii și idei foarte precise și este foarte important ca, dacă nu este ceva extrem, să încercați să vă identificați cu ideile lor și să îi ajutați să facă alegerea corectă.

Neapărat în salon – asta trebuie știut

Din păcate, perforarea" acasă " este încă foarte populară astăzi, poate pentru că adolescenții simt că nu trebuie să plătească pentru ceva ce își pot face acasă. Dacă un tânăr vine la tine cu prietenii lui, merită să le spui despre pericolele perforării în afara saloanelor – aparatele Studex® System75™  au fost create pentru a minimiza pericolele - pentru a avea o bijuterie aleasă sterilă, sigură și rapidă într-un singur pas. Un cercel introdus într-un lob perforat cu ac nu poate intra fără contact, astfel fiind o sursă potențială de infecție din primul moment. 

Pacea este importantă – nu trebuie să fie uitați nici părinții

Vă veți salva de o mulțime de conflicte inutile dacă respectați regulile privind vârsta oaspetelui. Dacă oaspetele are sub 18 ani, consimțământul părintelui sau tutorelui este necesar în majoritatea țărilor. Pentru minorii cu vârsta sub 16 ani, acest lucru este și mai strict: prezența unui părinte sau a unui tutore oficial este esențială atunci când perforăm o ureche și trebuie semnat un formular de consimțământ.


Posturi mai vechi Posturi mai noi