Este durabil, potrivit pentru pielea sensibilă și ajută la vindecare – ce face o pereche de cercei, excelentă?

Este durabil, potrivit pentru pielea sensibilă și ajută la vindecare – ce face o pereche de cercei, excelentă?

Fie vorba de cercei simpli, sau potriviți pentru aparatul de perforat, este important ca aceștia să fie concepuți numai din materiale de calitate. Acest lucru înseamnă mai mult decât să nu se coloreze, să nu se deterioreze sau să nu ruginească. Bijuteriile Studex, datorită zecilor de ani de experiență, sunt concepute din materiale care nu cauzează alergii: sunt fără nichel, cobalt, cadmiu sau plumb. Acest fapt nu este important doar pentru cei care au avut experiențe negative în trecut. În primele săptămâni de vindecare, este foarte important să avem cercei care sunt potriviți pentru pielea noastră și care nu irită zona.

Nichel? Cobalt? De evitat!

Acum înainte cu câteva decenii cercelul era doar din aur sau argint. În același timp, cerceii din titan sau oțel medical au devenit foarte populare: sunt la fel de rezistente și sigure ca și metalele prețioase, dar la un preț mult mai rezonabil. Desigur, această afirmație este doar despre bijuteriile de primă clasă, concepute din materiale care nu cauzează alergii.  Termenul "antialergic" nu este deloc un termen subiectiv: pentru a spune acest lucru despre cerceii noștri, trebuie să îndeplinească așteptări serioase. Le-am dezvoltat în conformitate cu Regulamentul UE privind nichelul și orientările FDA din SUA (Administrația SUA pentru alimente și medicamente). Pentru cercei, cantitatea maximă specificată de nichel poate fi de 0,2 micrograme/cm2 pe săptămână, ceea ce înseamnă că cerceii Studex sunt practic fără nichel

Este folosit și de chirurgi

Există câteva tipuri de oțel care conțin nichel – acest lucru, desigur, ar trebui evitat de producătorii de bijuterii. Metalul medical fără nichel utilizat pentru bijuteriile Studex este oțelul 316L, care este utilizat în chirurgie pentru implanturi care pot rămâne în organism o viață întreagă fără efecte secundare adverse. Acest lucru spune multe despre siguranța și durabilitatea lor. Atunci când o persoană dorește să poarte cercei, este important să fie informat  în salon despre diferența dintre produsele diferiților producători. La urma urmei, clientul nu decide doar culoarea și forma bijuteriilor alese - perforarea sigură, fără contact, materialele premium și durata lungă de viață a produselor sunt, de asemenea, aspecte importante.

Titan – deoarece este foarte durabil

Titanul este un material natural care este extrem de rezistent la rugină, dur și ușor. Implanturile sunt, de asemenea, fabricate din titan, deoarece nu conțin nichel, astfel încât previne reacțiile organismului și, prin urmare, promovează vindecarea mai rapidă a rănilor.  Cerceii Studex sunt fabricați din aliaj de titan de gradul 23 (6AL4V-ELI), care se caracterizează prin puritate ridicată, rezistentă la fragmentare și lumină ridicată. Datorită procesului brevetat Studex, bijuteriile au un strat continuu de titan pur de 99,9% care îi protejează de coroziune și colorare.

 

Plastic? În nici un caz

Nu este o coincidență că facem doar cercei din metal. Plasticul rece se poate deforma, sparge, din punct de vedere al durabilității, nu poate fi comparat cu titanul de înaltă calitate, oțelul medical etc. Fie că este vorba de un cercel potrivit pentru aparatul de perforare sau de cel obișnuit, recomandăm cu siguranță aceste materiale.


Posturi mai vechi Posturi mai noi