Un vis împlinit

Un vis împlinit

STUDEX® System75™ - perforarea urechii pentru copii

 

De obicei părinții ezită în perforarea urechii bebelușului de la o vârstă fragedă, fie din cauza fricii, fie pentru că vor să ia o decizie împreună cu ei.

Copilul are 5-10 ani și dorește cercei? Cel mai bine este dacă ei vin la tine pentru această sarcină, deoarece ajutorul profesionist este mult mai sigur decât orice! Clienții vor primi un serviciu inedit cu sfaturi și informații utile care vin direct de la sursă. Iar aparatul System75™ este alegerea perfectă pentru o perforare sigură, igienică, rapidă și fără durere. Fetițele vor fi încântate de rezultate.

Fără sunet – pentru a nu speria copilul

Un alt beneficiu al aparatului System75™ este că acesta operează aproape fără nici un sunet. Se poate auzi doar o foarte mică pocnitură când cercelul este plasat în urechi. Acest aspect este foarte important, deoarece copilul trebuie să fie în stare să lase profesionistul să îi perforeze și a doua ureche, nu poate pleca de la salon cu doar o ureche perforată.  

Fără durere, în siguranță deplină – de ce alt ceva mai avem nevoie?

Cu aparatul Studex® System75™ cercelul este inserat într-un mod complet steril, deoarece acesta nu este atins în timpul procesului. Din capsulă va fi plasat direct în ureche. Poți arăta acest lucru oricărui client, pentru ai liniști, cu tine sunt în siguranță și primesc doar cele mai bune servicii. Datorită acestor lucruri, practic nici nu va exista o rană, din primele clipe, copilul va vedea un cercel minunat în ureche. Procesul ține doar câteva clipe, copilul trebuie avertizat că va simți ceva, dar totul va trece în câteva secunde.  

Include copilul în proces
 

Dacă pruncul este destul de mare, poți să o/îl introduci în procesul de perforare cu ușurință. Ei vor fi foarte meticuloși în folosirea soluției after-care, dacă le este explicat în detalii că acest lucru va ajuta foarte mult la vindecarea cercelului. Ei vor fi foarte entuziasmați dacă vor ajuta în alegerea locului unde vor veni cerceii, si vor vedea în oglindă alegerea făcută care este marcată cu un marker. Este important să înțeleagă, că acest lucru este despre ei, pentru ei, iar dacă le place alegerea făcută, vei avea un job mult mai ușor.  

Au din ce alege…
 

Buburuză, unicorn, flamingo – cercei trendi pentru copii plini de stil. La Studex ne mândrim cu o gamă variată de cercei care sunt perfecți pentru orice copil, ei pot alege din gama variată de bijuterii care au modele cat mai colorate și zurlii. Avem desigur și cercei mai simpli, cu pietre, perle sau din aur, argint, cu diferite forme, precum stele sau inimioară, etc. Desigur, nu poate lipsi nici modelul în formă de floare, care este popular de zeci de ani. Toate acestea au în schimb un lucru în comun: toate sunt hipoalergene și perfecte pentru orice tip de piele.  

Îți dorim mulți clienți mici, dar cu un zâmbet pe buze!


Posturi mai vechi Posturi mai noi