Perforarea urechii, o practică de care nu trebuie să ne temem

Perforarea urechii, o practică de care nu trebuie să ne temem

Cercei practici și frumoși - fără durere

Indiferent de vârstă, mulți nu își perforează urechea pentru că le este teamă de durerea intensă, chiar dacă își doresc foarte mult un nou accesoriu. Datorită aparatelor noastre profesioniste, cerceii ajung în ureche fără durere. Toată lumea simte durerea diferit, dar cu aparatul STUDEX® System75™ apare doar o durere minimă la fiecare perforare. Dacă profesionistul din salonul de tatuaj, înfrumusețare sau magazinul de bijuterii folosește aparatul într-un mod corect, clientul nu ar trebui să simtă mai mult decât un mic disconfort.  

 

Când vine vorba despre aparate de perforare sau bijuterii, suntem pe primul loc în lume –
Și nu degeaba

În primul rând, cerceii ajung în ureche fără a fi atinși de nimeni, într-un mod complet steril, fără sunet. Deoarece întreg procesul este doar câteva secunde, nu trebuie să ne îngrijorăm de durere, deoarece vom avea un nou accesoriu înainte să ne dăm seama că s-a întâmplat ceva. Adulții foarte rar doresc să treacă printr-un proces dureros, iar când vine vorba despre copii sau bebeluși, aceștia sunt și mai atenți la toată experiența simțită. Un alt plus este că perforarea se întâmplă fără pic de sânge. Cum cu orice alt piercing, trebuie să avem grijă ca bijuteria nouă să nu se agațe de nimic, precum haine, fular sau alte accesorii, deoarece aceasta se va vindeca într-un mod optim și cel mai rapid dacă pielea este atinsă doar pentru curățare și dezinfectare. Procesul de vindecare este ajutat și de faptul că cerceii noștri sunt hipoalergeni și nu irită pielea.

 

Ce se întâmplă după?

 

Mulți dintre partenerii noștri parcurg un curs special, care le dă șansa de a învăța tot ce se poate despre procesul perforării și despre informații suplimentare. Așadar ei vor fi în stare să dea clienților mult mai multe informații atât despre after-care, cât și orice altă întrebare în legătură cu procesul. Avem doar câteva lucruri la care trebuie să fim atenți pentru o vindecare corectă și rapidă. Soluția primită după perforare este foarte importantă în vindecare, aceasta folosită corect duce la evitarea infectării și vindecarea rapidă a rănii, ea fiind și cu un PH neutru, de aceea poate fi folosită și de cei care au pielea mai sensibilă.  

 

Cum mai poți ajuta tu!

 

După perforarea urechii, totul va arăta minunat, vei observa cel mult puțină roșeață, nimic mai mult. Roșeața va dispărea în maxim câteva zile și te vei bucura de cercei practic încă din prima clipă. Este important însă ca în primele 24 de ore să nu atingi zona perforării. După cele 24 de ore, zona trebuie curățată de două ori pe zi cu soluția primită de la noi și răsucită ușor ce câteva ori pe zi pentru o vindecare corectă. Trebuie să fii atent ca cercelul să nu fie nici prea strâns, nici prea deschis. Dacă este prea strâmt, pot apărea infecții, dar dacă este plasat corect, circulă aer pe la rană, ceea ce face vindecarea mult mai rapidă. După 6 săptămâni ai deja șansa de a pune orice cercel ai dori, deoarece urechea este complet vindecată.

 

Oferă timp pentru vindecare

 

Scoaterea cerceilor este strict interzisă în acele 6 săptămâni, deoarece perforarea se vindecă extrem de repede și clientul poate avea dificultăți în a plasa înapoi cercelul. Datorită cerceilor noștri care nu conțin nichel, primele 6 săptămâni vor fi cu siguranță fără probleme precum iritație sau alergii. După perioada de vindecare, putem să experimentăm cu orice fel de cercel dorim, putem purta perechi diferiți în fiecare zi, acestea depinzând de ținută, stilul ales sau de moda curentă. Gama noastră Sensitive by Studex oferă o colecție uriașă din care putem alege pentru orice ocazie. Iar dacă îți dorești o vindecare și mai rapidă, trebuie doar să cumperi soluția noastră Studex Advanced, concepută pentru vindecare rapidă și optimă în chiar și 3 săptămâni. Vei vedea, ajută la regenerarea pielii enorm!  

 


Posturi mai vechi Posturi mai noi