Frumos, durabil și sigur – Bijuteriile Studex sunt imbatabile aceste aspecte

Frumos, durabil și sigur – Bijuteriile Studex sunt imbatabile aceste aspecte

 

De ce recomandăm să verifici periodic oferta Studex? Fiindcă este probabil cea mai optimă opțiune pentru tine dacă vrei să aplici un piercing. Pentru noi este important să susținem continuu calitatea bijuteriilor și aparatelor de aplicat piercing noștri ca cumpărătorii să fie mulțumiți din toate punctele de vedere. Tot ce este important pentru clienții noștri, la fel este important pentru noi: design modern, calitate și durabilitate.

 

Perforare în mod steril  – pentru vindecare rapidă și fără riscuri

 

 

Aparatul de aplicat piercing de la Studex permite o perforare precisă și sterilă, astfel după aplicare perioada de vindecare se reduce simțitor. Cum se poate? Printr-o metodă foarte bine pusă la punct, care nu permite atingerea locului unde se face incizia și nici a piercing-ului. Locul perforării se dezinfectează, iar cerceii tip piercing vin ambalate steril, încapsulate ermetic. Capsula se inserează direct în aparat, nu trebuie desfăcute, deci nu există posibilitatea atingerii. Astfel se exclude complet posibilitatea infectării locului unde se aplică piercing-ul. Acest proces brevetat de Studex este siguranța absolută pentru cei care doresc un piercing și din această cauză este cel mai utilizat aparat la nivel internațional.

 

Fără zgomot, fără durere – să nu se sperie copii mici

Aparatul Studex este foarte precis, poți arăta cu exactitate unde vrei să fie inserat piercing-ul. După ce ați căzut de acord cu cel care aplică piercing-ul, marchează locul și dezinfectează. Pe urmă tot procesul de aplicare se petrece atât de rapid, că nici nu ai timp de gândire și deja ești purtătorul bucuros al piercingu-lui. Aplicarea în sine este fără zgomot, nu te sperie deloc. Deși mulți cred că perforarea este dureroasă, dar putem garanta că nu vei simți mai mult decât o înțepătură.  

 

Perlă, auriu, unicorn – noi oferim tot ce vreți

 

Pentru noi este foarte important ca toți clienții noștri să găsească bijuteria dorită indiferent de vârstă. Bijuteria pentru noi și presupunem și pentru voi reprezintă ceva important, un fel de te exprima cum te simți, cum vrei să te vadă cei din exterior. Designerii noștri din acest motiv caută noi și noi moduri de exprimare prin forme și culori diverse. Încercăm să ținem pasul cu moda și trenduri, adăugând noi modele în fiecare an. Păstrăm linia bijuteriilor clasice, culorile cu care s-au obișnuit deja clienții, dar aducem în oferta noastră noi elemente, potrivite pentru evenimente precum Halloween sau cupa mondială de fotbal.

 

Însă avem un lucru la care nu facem rabat niciodată: calitatea materialului. Toate bijuteriile noastre sunt executate din oțel medicinal. Acest material a fost dezvoltat special pentru a se convinge că nu provoacă alergii. Toate bijuteriile Studex sunt hipoalergenici, nu se decolorează, nu se oxidează. Nu conține plumb, nichel, cadmiu sau cobalt, deci efectiv nu nu numai nu provoacă alergii, dar influențează activ vindecarea mai rapidă a rănii. 

 

Vindecare rapidă cu tratament de acasă

 

Colaboratorii noștri primesc o pregătire temeinică în momentul când primesc aparatul de aplicat piercing de la Studex. Astfel clienții care vor utiliza această metodă de aplicarea piercing-ului vor pleca acasă cu un set de instrucțiuni și cu o sticluță de soluție/gel after care. Procesul de vindecare a rănii provocate depinde în mare parte de client. Respectarea instrucțiunilor, precum aplicarea corectă a tratamentului, va accelera simțitor procesul de vindecare să te poți purta bucuros bijuteria de mult râvnită. Procesul steril de aplicare este dată, tu doar trebuie să ceri și să te îngrijești! 😊


Posturi mai vechi Posturi mai noi