YouTube, Tik-tok, LinkedIn – Nu numai tu te poți afirma, te pot cunoaște viitorii tăi clienți

YouTube, Tik-tok, LinkedIn – Nu numai tu te poți afirma, te pot cunoaște viitorii tăi clienți

Un salon de înfrumusețare nu are fonduri pentru publicitate online, dar din fericire nici nu are nevoie. Sunt a serie de platforme care le poți folosi în mod gratuit, au fost inventate tocmai pentru acest scop. Fiindcă știm cât de greu este pornirea pe un drum necunoscut, am vrea să te sfătuim să nu pornești cu pas greșit.

Tik-tok, platformă dedicată tuturor, nu numai a tinerilor

Pe platforma Tik-tok te poți afirma foarte repede, foarte ușor poți promova un serviciu sau un brand. Pentru un serviciu de aplicare a piercing-urilor este evident că ținta principală sunt tinerii. Acești tineri vei găsi din abundență pe această platformă. Dacă ești activ pe platformă și poți acapara câțiva clienți mulțumiți care încep să povestească despre experiența lor pozitivă, atunci ai făcut deja primii pași importanți în direcția bună. Un astfel de comentariu poate fi impulsul necesar să ai o flux continuu de clienți care te vor găsi prin Tik-tok.

Tik-tok este o platformă ce are un potențial mult mai mare decât un website dedicat serviciilor tale și est complet gratuit, nu presupune cheltuieli. O parte din baza de utilizatori se suprapune cu platforma Youtube, dar majoritatea dintre ei au renunțat să mai folosească alte platforme de rețele de socializare cum ar fi Facebook sau Instagram. Deci ei sunt viitorii tăi clienții care numai aici le poți contacta.

Ce trebuie să le oferi? Video-uri scurte cu secvențe impunătoare despre serviciul tău. Cât mai simplu și atrăgător, dar în același timp distractiv pentru tineri. Trebuie să știi să te pui în pielea lor. Noi te sprijinim cu cele mai moderne bijuterii, proiectate special pentru tineri. Poate găsești câțiva tineri care bucuros participă în scurtmetrajul tău, beneficiind de publicitate amândoi.

Trebuie să te informăm că Tik-tok nu mai este exclusiv a tinerilor. Au început și cei mai în vârstă să se înscrie pe platformă. Să ai grijă când proiectezi video-uri viitoare, că nu numai tinerii vor vedea acestea. Cel mai simplu mod de arăta priceperea ta și serviciile tale de calitate, să filmezi un proces de aplicare a piercing-ului. Astfel poți arătat tuturor cât de simplă este procesul de aplicare de la Studex și că nu este deloc dureros, cum cred unii. Un happy end final, cu zâmbetul până la ureche cu cerceii aplicați exact unde trebuie, va fi cea mai bună publicitate pentru tine.

YouTube –video-uri pentru toți

YouTube -se pare că este platforma care va rămâne pentru veci cea mai îndrăgită platformă de multimedia. Deja s-au obișnuit toate categoriile de vârstă în caz dacă au nevoie de vreun video aici vor găsi cu siguranță. Aici vei găsi grupul tău țintă lărgită de la tineri care vor piercing, până la părinți, bunici, care pot să se asigură că nu există niciun pericol în acest lucru. Aici trebuie să publici video-uri educative cu aplicarea piercing-ului. Dacă arăți tuturor cât de precisă, simplă și sterilă este procesul de aplicare a piercing-ului cu aparatul Studex. Foarte important să comunici în titlul video-ului unde te vor găsi, localitatea, adresa exactă și numele salonului este cel mai important.

În video îți poți prezenta paleta bogată de bijuterii Studex din care viitorii tăi clienți pot alege modelul cel mai îndrăgit. Considerăm că este important să prezinți importanța post tratamentului. Poți arăta modul corect al aplicării post tratamentului, cum trebui răsuciți piercing-ul în lobul urechii ca să devine dureros. Noi îți oferim cele mai bune soluții, tu doar trebuie să explici cum pot avea cea mai frumoasă bijuterie în urechea lor.

LinkedIn – dedicat profesionalismului

LinkedIn are o comunitate aparte. Aici poți găsi persoane care sunt deja de mult timp în breaslă și poți cere sfaturi. Dacă vrei să devii profesionist în meseria ta, aici obligatoriu trebuie să ai un profil. Este locul ideal pentru relaționare profesională, pentru crearea unor grupuri de întrajutorare. Când creezi profilul să fii foarte atent ce fel de poze încarci. O poză explică mii de cuvinte, deci calitatea imaginilor expuse trebuie să fie impecabile. Un profesionist adevărat nu se ascunde, aici trebuie să ai poze adevărate despre tine și afacerea ta. Nu te lăuda, dar să nici nu te ascunde! Să fii sigur în ceea ce faci, ceea ce declari.

Tot ce comunici pe această platformă se va citi de profesioniști, oameni care probabil vor știi perfect despre ce vorbești. Arată tuturor că ești de încredere, că lucrezi precis și știi să folosești cu perfecțiune aparatul de aplicat piercing Studex. Poți deschide discuții cu ceilalți comercianți de bijuterii Studex sau saloane care colaborează cu noi. Este bine să fii deschisă la colaborări, nu se știe niciodată când vei avea nevoie de oameni profesioniști de încredere.

Nu mai lungim povestea, aceste platforme te pot ajuta să ajungi la mii de clienți.

Milioane de utilizatori fac acest lucru, probabil îți va plăcea. 😉


Posturi mai vechi Posturi mai noi