STUDEX® Universal, imbatabil la preț-calitate

STUDEX® Universal, imbatabil la preț-calitate

Visul oricărui cumpărător: produse de calitate la prețul cel mai mic. La fiecare pas întâlnim fel și fel de oferte, cu promisiuni din cele mai ciudate. Compania Studex însă nu promite minuni, ci un preț corect pentru un produs de calitate superioară. Cel mai relevant dintre produse cu aceste proprietăți este gama de produse STUDEX® Universal. Aparatul de piercing, precum și cerceii tip piercing din această gamă, au prețuri puțin mai avantajoase decât cele din gama STUDEX® System75™. Starter kit-ul STUDEX® Universal este cea mai avantajoasă achiziție pentru a începe o activitate în domeniul aplicării piercing-urilor.

Te interesează domeniul aplicării piercing-urilor?

Fiecare dintre noi simte pe propria piele creșterea prețurilor din ultima perioadă. Din acest motiv recomandăm celor care acum vor să pornească activitatea în domeniul aplicării piercing-urilor să achiziționeze start kitul  STUDEX® Universal. Aparatul de aplicat piercing are un preț de achiziție foarte avantajos și este la fel de performant ca și cel din seria STUDEX® System75™, doar că are altfel de principiu de funcționare. Aparatul de aplicat piercing STUDEX® Universal, are un mecanism de declanșare de tip arc, fiind din acest motiv unul foarte rapid și foarte precis.

Pentru aparatul de aplicat piercing STUDEX® Universal cerceii pot fi comandate în set de 12 perechi la un preț foarte avantajos. Astfel prețul pe pereche de aplicat devine una suportabilă pentru orice client. Starter kit-ul STUDEX® Universal conține tot ce ai nevoie pentru începerea aplicarii piercing-urilor: foiță de dezinfectare, pentru dezinfectarea locului aplicării cerceilor pe lobul urechii; sticluțe de gel post tratament, pentru tratarea imediată după aplicare; un set de cercei sterile.

Starter kit-ul STUDEX® Universal 

Se numește starter kit STUDEX® Universal, fiindcă se recomandă celor care sunt la începutul carierei în aplicarea cerceilor tip piercing. Dacă nu ești absolut decis cum vei proceda, dar ai vrea să încerci această meserie, atunci din punct de vedere a costurilor, acest kit este o decizie bună. Cu acest aparat de aplicat piercing-uri poți face experiență, poți crea clientura necesară să poți trece la nivelul următor, gama de produse premium, STUDEX® System75™.

Aparatul de aplicat piercing STUDEX® Universal este un produs fiabil. Din experiența noastră putem confirma, că aparatul poate funcționa în parametrii normali, dacă sunt respectate condițiile de utilizare. Probabil din această cauză este cea mel mai folosit aparat pentru aplicarea piercing-urilor în lume.


Posturi mai vechi Posturi mai noi