La ce să te gândești înainte de a deveni specialist Studex

La ce să te gândești înainte de a deveni specialist Studex

A fi specialist în piercing-ul urechii este o profesie interesantă și plină de beneficii. După cum am descris în mod repetat, un nou piercing îi ajută pe oameni să se exprime, să-și sporească încrederea în sine și să aducă varietate în viața lor.

Dar ar trebui să știm că piercing – ul urechii este o profesie responsabilă, care necesită precizie, și o anumită pregătire. Cu acest articol, vrem să te ajutăm să evaluezi dacă acest job este pentru tine sau nu.

Care este motivația ta principală?

Din experiența noastră, mulți oameni își doresc să învețe această profesie, deoarece a fost o experiență bună pentru ei când și-au primit propriile bijuterii într-unul dintre saloane. Am dori să împărtășim acest lucru cu alții într-un mod profesionist. Nu strică să ai niște abilități fără-de-care vei avea dificultăți în profesie. De exemplu, precizia: probabil știi că piercing-ul urechii este o muncă meticuloasă, aceasta necesită o concentrare maximă. De asemenea, este util să fii un bun judecător al caracterului - cel care vine la tine s-a gândit probabil cu atenție la ceea ce vrea, dar trebuie să fii pregătit pentru faptul că poate fi necesar să-l/o convingi de ceva, să-l/o sfătuiești, să-l/o ajuți în decizia sa. Ceea ce trebuie să reținem, totuși, este că vom deveni un profesionist doar cu multă practică și perseverență.

Siguranța nu depinde doar de tine

Este important ca perforarea urechii oricărui client să se termine cu o regenerare în totalitate.  Dacă te înscrii la cursul nostru Studex, vei învăța toți pașii pentru o perforare sigură, precum curățarea zonei, purtarea mănușii, etc. Aparatele Studex au rolul de a completa pașii de siguranță, deoarece totul este steril în acestea, iar cercelul nu va fi atins de nimeni, ceea ce nu se poate spune despre majoritatea celorlalte metode de perforare. Dacă ai urmat pașii până acum, tot ce mai este de făcut, este ca zona perforată să fie curățată de client în mod adecvat. Dacă acești trei pași sunt urmați, este aproape garantat ca totul să fie în regulă și zona să se vindece corespunzător în câteva săptămâni. Deoarece toți cerceii Studex sunt hipoalergeni, nu trebuie să ne temem de reclamații în acest domeniu. 😊

 

Tratăm clienții ca pe un oaspete pentru a face din piercing-ul urechii o experiență plăcută

Oricât de ciudat ar suna, într-o industrie precum piercing-ul urechii, dacă suntem amabili și simpatici, precum cu un oaspete, putem crea o atmosferă perfectă pentru o perforare. 😊 Această slujbă necesită multă interacțiune, ne vom întâlni cu multe feluri de oameni și cu toate vârstele, de la 0 la 99, dar dacă lucrăm deja drept cosmetician de ex., și avem o clientelă fidelă, probabil că facem o treabă bună!

Contează tipul de curs pe care îl alegem! 

Înainte de a aplica pentru un curs, asigură-te că verifici dacă vei primi vreo certificare formală. Recomandăm un curs care are o bună reputație și unde se obține un certificat oficial. Cursurile Studex îndeplinesc ambele criterii: sunt predate de colegii noștri cu experiență, există atât o parte teoretică, cât și o parte practică, astfel încât cei care o fac să își poată începe cu adevărat noua profesie cu încredere. Noi, cei de la Studex, considerăm că este important ca sistemele noastre de perforare a urechilor să fie utilizate de profesioniști cu adevărat calificați, doar cei care au finalizat cursul nostru pot achiziționa dispozitivele noastre. În acest fel, putem fi siguri că toți partenerii noștri sunt profesioniști responsabili și calificați.

Ce mai ai nevoie

Da, avem nevoie și de așa-numita "sânge de comerciant" – ceea ce înseamnă că toți clienții nu vor recomanda serviciile noastre, chiar dacă ele au fost impecabile. Cu siguranță nu la început. Dacă avem un site web sau o prezență pe rețelele sociale, merită să postăm des tot ce facem, primele perforări, desigur cu acordul clienților, prezentând pas cu pas cu imagini.

Dacă dorim să începem o afacere sau să fie un plus la o afacere deja existentă, este important să dezvoltăm un plan de afaceri înainte de a începe - unde și cum ne vom opera afacerea, care este grupul țintă, la ce preț vom oferi diferitele servicii, ce fel de marketing intenționăm să facem. De asemenea, ar trebui să aflăm dacă în jurul noii locații se mai află ceva asemănător, deoarece acest lucru poate însemna competiție și va fi mai greu să facem profituri. Care este lucrul care te face pe Tine special în această industrie? este ceva care este disponibil doar în locația Ta? Vestea bună este că Studex este într-adevăr o atracție minunată când vine vorba de ceva nou, inedit și special.

 

Îți dormi mult succes!


Posturi mai vechi Posturi mai noi