În sfârșit o toamnă plină de culori – vă arătăm cu ce ne-am pregătit

În sfârșit o toamnă plină de culori – vă arătăm cu ce ne-am pregătit

În momentul în care au sosit noile haine la modă pentru toamnă, noi cei de la Studex am fost bucuroși, deoarece am reușit să găsim o pereche de cercei perfecți pentru fiecare vestimentație în parte! Toamna este o perioadă de liniște, odihnă și pregătire pentru iarnă – dar asta nu înseamnă că toate culorile toamnei trebuie să fie plictisitoare. Am dori să îți oferim idei despre ce articole de îmbrăcăminte – și cercei Studex asortați-ar trebui să cumperi.

 

Sexy, vibrant și revigorant - eternul roșu, la modă

 

Roșu aprins-o culoare emoțională, bogată, culoarea vieții. Aceasta este marea lovitură a acestei toamne, o culoare care îți va domina look-ul. Acesta poate fi asociat cu o mulțime de haine și accesorii, culorile naturii toamna ne revigorează aspectul. Desigur, noi, la Studex, suntem pregătiți și cu această culoare, există perechi Studex simple cu o piatră aurii sau argintii, dar putem alege, de exemplu, versiuni mici cu cristal dar și în formă de inimă.

 

Culori ale toamnei – strălucim și în acestea

 

Albastrul de Hortenzia sau Burnt Sienna, culoarea roșu-portocaliu. Aceste culori sunt mai universale decât roșul aprins – le putem folosi oriunde, la orice eveniment se potrivesc de minune. Studex oferă cercei în ambele culori, așadar nu va trebui să facem un compromis dacă dorim să alegem aceste culori.

Verde deschis - numele său nu este la fel de atractiv ca ș culoarea în sine: este o nuanță specială a culorii verzi deja la modă, arată grozav atât cu culori deschise, cât și cu cele închise. Movul struguriu este de asemenea o culoare mai puțin cunoscută, dar ea este  printre culorile modei din această toamnă – în realitate înseamnă un violet fabulos.

Sunt reprezentate și nuanțe solide tradiționale, cum ar fi portocaliul cald și verdele măsliniu, și da, desigur, putem găsi piese asortate printre bijuteriile Studex.

 

Crystal Shimmers – toată lumea știe, este una din preferatele noastre nostru

 

Am introdus recent colecția noastră, care este probabil cea mai unică dintre toate. Ceea ce o face atât de unică este că a fost inspirată de Aurora Boreală, cunoscută și sub numele de Aurora Borealis. La fel ca la Polul Nord, aceste piese vin în roșu, roz, albastru, violet sau verde, astfel încât să strălucească frumos cu fiecare mică mișcare și să-și schimbe ușor culoarea. Da, roșul revine și aici ca una dintre principalele culori de modă din această toamnă.

Și, în sfârșit, ceea ce nu poate lipsi în nicio toamnă: culoarea Halloween-ului, minunatul portocaliu, merită să cumperi unul dintre cerceii noștri de culoare portocalie.


Posturi mai vechi Posturi mai noi