Mituri, Partea 2 – Lucruri pe care un client care se pregătește de perforarea urechii nu trebuie să le creadă

Mituri, Partea 2 – Lucruri pe care un client care se pregătește de perforarea urechii nu trebuie să le creadă

Acesta este al doilea articol despre concepțiile greșite despre piercing-ul urechii, cu care am dori să oferim informații corecte ... dacă nu ai citit prima parte, merită să o cauți, vei găsi o mulțime de informații utile în ea.

Mit nr. 6.

Aparatul de perforare este zgomotos, așadar nu este recomandat copiilor să își perforeze urechile cu el.

Există aparate de perforare a urechilor care scot un sunet foarte ascuțit în momentul piercingului – și acest lucru poate fi înfricoșător nu numai pentru copii, ci și pentru adulți. De aceea, Studex dezvoltă de mulți ani dispozitivul de perforare a urechii Studex® System75™, care perforează urechea aproape fără zgomot cu capsule sterile de perforare a urechii.

Mit nr. 7.

Dacă au trecut cele 6 săptămâni, putem să scoatem cerceii, gaura va rămâne acolo și nu se va vindeca

Acest lucru este complet dependent de client, unii oameni au un proces mult mai lent, pot păstra gaura ani de zile fără a purta bijuterii pentru urechi, dar există și cei care, dacă scot cercelul după cele 6 săptămâni recomandate și nu pun un cercel de înlocuire, gaura se închide într-un timp foarte scurt. Desigur, este important să purtăm și bijuterii din material antialergic, neiritant, nu numai în acele 6 săptămâni, ci și mai târziu, astfel încât zona pielii bine îngrijită și regenerată să poată fi menținută pe termen lung.

Mit nr. 8.

Nu există perforare fără durere.

Ei bine, există. Mulți oameni raportează că nu au simțit nicio durere atunci când cercelul a fost introdus în lobul urechii. Acest lucru ține, de asemenea, complet de client, dar un lucru este sigur: tija metalică extrem de subțire, care este injectată cu sistemul Studex® System75™, este introdusă în lobul urechii în cel mai rău caz cu durere minimă, spre deosebire de perforarea tradițională cu acul.

Mit nr. 9.

Urechea se poate perfora și cu cercei aduși de client.

Din fericire, piercing-ul urechii a evoluat enorm în ultimele decenii și este destul de clar că metoda perforării cu aparate poate fi folosită pentru a introduce bijuterii cu precizie și rapiditate. Tulpina are un capăt subțire, ascuțit, care poate străpunge cu ușurință pielea și se poate asigura că bijuteriile sunt introduse în unghi drept. Și dacă dorim să perforăm urechea într-un mod absolut igienic, ar trebui să alegem sistemul de capsule Studex® System75™: cerceii sterilizați din capsulele sigilate sunt introduși în lobul urechii fără contact.

Mit nr. 10.

Putem și acasă perfora urechea igienic și în siguranță.

Studex pune un accent deosebit pe asigurarea faptului că partenerii săi sunt instruiți atât din punct de vedere teoretic, cât și practic, astfel încât profesioniștii sunt complet pregătiți pentru orice tip de perforare Studex. În plus, Studex® System75™ este în prezent soluția perfectă pentru a se asigura că bijuteriile sunt introduse cu precizie, la un unghi bun, cu durere minimă – și sterilă. Deși perforarea la domiciliu poate părea mai ieftină, dacă există o complicație și vom avea nevoie de tratament separat, ne va costa mai mult în general. Prin urmare, recomandăm cu desăvârșire implicarea unui specialist pentru cei care doresc bijuterii noi pentru urechi.

Mit nr. 11.

Nu trebuie să cumpărăm soluție post-tratament, este suficient alcoolul sanitar sau alte remedii folosite acasă.

 

Alcoolul are un efect de uscare bine-cunoscut, iar uscarea zonei proaspăt perforate trebuie evitată în-totalitate, mai ales în primele săptămâni. Uleiul de arbore de ceai are, de asemenea, același efect de uscare, în plus, nu permite pielii să respire, încetinind astfel procesul de regenerare. Soluția Studex® Advanced 2-in-1 Piercing și spray de curățare nu conține ulei, nu usucă pielea și chiar menține zona afectată umedă - și bineînțeles sterilă.


Posturi mai vechi Posturi mai noi